Evenimente Go out

Cea mai bună invenție a Salonului de la Geneva

Cea mai bună invenție a Salonului de la Geneva

ELECTRONIC DOCTOR este un dispozitiv medical românesc brevetat la nivel internațional de doctorul Bogdan Vlădilă. La inceputul lunii aprilie 2014 inventatorul a prezentat produsul la Salonul de Invenții de la Geneva. Este prima participare la un astfel de eveniment și rezultatul a fost spectaculos, Electronic Doctor a câștigat 3 premii importante:

1) MEDALIA DE AUR la categoria Cosmetice

2) titlul de CEA MAI BUNA INVENȚIE A SALONULUI din partea Ministerului Rus al Cercetării

3) PREMIUL OFICIULUI DE BREVETE

Tratamentul constă în aplicarea netraumatică, acasă la pacient, în ședințe de 1-2 ore, a unui dispozitiv care focalizează câmpul magnetic în zona unde se dorește regenerarea. Dacă se urmărește creșterea părului în zonele cu chelie sau simpla îndesire a părului rar, dispozitivul se va aplica în zona capului. Se construiește un dispozitiv special pentru față dacă se dorește reducerea ridurilor sau prevenirea apariției acestora. Tratamentul poate de asemenea reduce vergeturile de pe coapse și abdomen și stimulează reducerea mobilității dentare în cazul bolii numite parodontoză. Pentru toate aceste tratamente specialiștii recomandă un tratament de minim 30 de ședințe.

ELECTRONIC DOCTOR produce proliferarea celulară la nivelul celulelor stem. Acestea există în număr mare în toate țesuturile însă la adult ele se află într-o stare inactivă. În momentul în care celulele stem simt această frecvență magnetică se activează și se înmulțesc (proliferează în termeni medicali) pe toata durata acțiunii frecvenței magnetice.

Folosirea sistemului ELECTRONIC DOCTOR în tratamentele faciale elimină utilizarea oricărei tehnici chirurgicale sau injecții realizate în scopul regenerării celulare. Nu este obligatorie asocierea cremelor în timpul regenerării, însă dacă un pacient dorește utilizarea cremelor nu există nici o contraindicație sau efect advers.

 

Cea mai bună invenție a Salonului de la Geneva

Bogdan Vlădilă spune ca ”studiile ADN și toxicologice realizate au demonstrat că frecvența magnetică folosită de ELECTRONIC DOCTOR nu are contraindicații sau efecte nedorite și poate fi aplicată un timp îndelungat, fiind vorba de o regenerare NATURALĂ a țesuturilor”.

Rezultatul obținut prin folosirea sistemului ELECTRONIC DOCTOR este echivalent cu reconstruirea structurii tisulare existente înainte de distrucția prin îmbătrânire/traumatizare. Tratamentul stimulează producerea CELULELOR care au murit (dispărut din țesut) datorită îmbătrânirii sau traumelor fizice, datorită plasticității celulelor stem existente în acel tesut.

ELECTRONIC DOCTOR se diferențiază de celelalte aparate cu rol cosmetic folosite până în prezent. Acestea fac doar o stimulare a colagenului existent fără a se reconstitui elementele constitutive ale țesutului dispărute – CELULELE care au ele însele  rolul de secreție fiziologică a colagenului.

Avantajul major al ELECTRONIC DOCTOR îl reprezintă lipsa declanșării reacției imune deoarece CELULELE apar în mod natural "'din materialul clientului''. Rezultatele sunt vizibile după 2-3 luni când avem probe histologice că țesutul este refăcut prin densificarea tesuturilor asociată cu creșterea fermității și elasticității. Această densificare a țesuturilor ne permite să afirmăm că rezultatul obținut va dura mult timp și să recomandăm aplicarea ELECTRONIC DOCTOR chiar și în scop preventiv acasă când vă uitați la televizor sau lucrați la computer pentru a evita apariția cheliei, ridurilor, vergeturilor și a pierderii dinților.”, spune Bogdan Vlădilă cel care a brevetat dispozitivul.

Dispozitivul medical a primit deja acreditarea CE. Facilitățile de producție a nolor modele îmbunătățite s-au realizat cu finanțare publică de la Ministerul Educației Naționale din România.

 


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu