Evenimente Go out

Britanicul Sivu concerteaza joi la Bucuresti

Britanicul Sivu concerteaza joi la BucurestiSivu, pe numele sau real James Page, va sustine joi 16 aprilie un concert in premiera in Romania, in clubul Colectiv din Bucuresti. Sivu va fi acompaniat in concert de chitarista Lucy Parnell, mai cunoscuta pentru colaborarea sa in proiectele solo ale lui Graham Coxon de la trupa Blur.

Biletele pentru concertul Sivu se mai gasesc, la pretul de 40 lei, in reteaua Eventim si online accesand link-ul bit.ly/sivu-colectiv. In seara evenimentului, la intrarea in club, va fi disponibil un contingent limitat de bilete la pretul de 50 lei. Accesul publicului in club se va face incepand cu ora 20:00 iar concertul va incepe la ora 21:00.

Sivu este un tanar solist-compozitor de 26 ani din Cambridge, Marea Britanie al carui nume de scena semnifica numele sau de familie, tradus in limba finlandeza. Sivu interpreteaza un indie-pop sofisticat si captivant, presarat pe alocuri cu tonalitati “dark” subtile. Invitat la acest concert este Dan Byron, solistul trupei byron, care va sustine o reprezentatie solo invaluita intr-un sound cat o orchestra.

Un eveniment organizat de InterArtist, recomandat de Radio Tananana si sustinut de BestMusic.ro, librariile Carturesti, Deezer, getlokal.ro, iconcert.ro, Infomusic, Mixtopia, RadioIndieGen.ro, ROEvents Media si urban.ro.

Sivu:

Videoclip ”Better Man Than He”: http://y2u.be/_964dqQxQwY

InterArtist:

Website: http://www.interartist.ro

Facebook: http://www.facebook.com/Interartist

Twitter: https://twitter.com/InterArtist

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu