Evenimente Go out

BILETE CU REDUCERE DE „ZIUA COPILULUI” LA CONCERTUL BILLY IDOL

BILETE CU REDUCERE DE „ZIUA COPILULUI” LA CONCERTUL BILLY IDOLIn 1 şi 2 iunie, marcăm începutul verii cu o reducere la biletele din zona GOLDEN RING la concertul lui Billy Idol ce va avea loc în data de 30 iunie pe Cluj Arena. Astfel, doritorii vor putea achiziţiona bilete la Golden Ring la preţ de Gazon: 95 lei!

Promoţia este valabilă DOAR în 1 şi 2 iunie.

Cu siguranță, excentricul artist nu mai are nevoie de nicio prezentare. La fel de ardent ca întotdeauna, Idol o pornește la drum în vara lui 2014, dând fanilor din mai multe generații oportunitatea de a cânta alături de el într-un show ce va trece prin toate hiturile sale. Îl va avea alături de el pe maestrul de necontestat al chitării, Steve Stevens, el însuşi o legendă vie.

În octombrie 2014, Billy Idol își va lansa autobiografia Dancing with myself”, precum și primul său album de studio din 2005. Autobiografia lui Billy Idol are acum și o dată de lansare oficial stabilită – 7 octombrie 2014. În cuvântul înainte, starul spune: ”Am venit la New York în primăvara lui 1981, cu chitara mea Country Gentleman într-o mână, o valiză în alta, cu jacheta mea roz în stilul lui Elvis din anii `50 în portbagaj, și cu restul lucrurilor în spate. Cu siguranță acest oraș, cu zgârie-norii săi până la stratul de ozon, atingând înălțimi până atunci necunoscute, ar fi putut saluta încă un străin într-o țară străină, încă un explorator acționând fără teamă, față în față cu viitorul său extrem de nesigur. Cerurile au luminat venirea mea în America în acea primă noapte cu stele căzătoare și cu un efect de halo ciudat, care ar fi putut fi omul din Lună râzand de îndrăzneala mea. Aprope 33 de ani mai târziu, am venit la tine din nou, cu o poveste de spus. M-ai știut ca Billy Idol, rebelul care aduce iadul pe pâmânt, care și-a trăit viața din plin, uneori mai mult decât viața i-a permis. Dar eu sunt, de asemenea, William Albert Michael Broad, un copil al clasei muncitoare din suburbiile Londrei: un visător cu nasul întotdeauna într-o carte, blestemat cu sentimente prea multe, vise prea mari și tristeți prea adânci. Viața mi-a dat o cheie de aur atunci când m-am îndrăgostit de rock'n'roll (o datorez muzicii din sângele irlandez al mamei mele) și o lume cu totul nouă s-a deschis pentru mine. Cu această lume a venit fiecare ocazie și fiecare ispită de sub soare, și totodată, exces non-stop. Sunt iremediabil împărțit între întuneric și bine, sunt rebel și sfânt, maniac sexual și călugăr, poet și preot, demagog și populist. Pe hârtie, pun totul jos, fiecare bucățică  de inimă.”

Biletele se pot achiziţiona online de pe www.eventim.ro, din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), stand vânzare Iulius Mall şi Polus Center.

Pentru informaţii suplimentare:

Diana Preda

E-mail: [email protected]

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu