Evenimente Go out

AFI Palace Cotroceni şi ProFM celebrează fiecare Super Girl pe 8 martie

AFI Palace Cotroceni şi ProFM celebrează fiecare Super Girl pe 8 martieAFI Palace Cotroceni, în parteneriat cu ProFM, a pregătit doamnelor şi domnişoarelor un cadou special de 8 martie.
ProFM Super Girl este mega-concertul care va aduna cei mai apreciaţi artişti ai momentului, în zona patinoarului din AFI Palace Cotroceni, sâmbătă la ora 19:00.
În luna femeii, AFI Palace Cotroceni a pregătit cele mai frumoase surprize celor care îi trec pragul. Ca în fiecare an, doamnele şi domnişoarele sunt răsfăţate cu momente inedite, iar în această sâmbătă primesc o dedicaţie specială – concertul ProFM Super Girl.

Artiştii care vor concerta pe 8 martie în AFI Palace Cotroceni sunt: Dj Sava şi  Raluka, Giulia, Crush + Alexandra Ungureanu, Neylini, Matteo, Amna şi DeMoga Music: What's Up, Adda, Sânziana, Shift şi Liviu Teodorescu.

În plus, AFI Palace Cotroceni este locul potrivit pentru a găsi cadouri inspirate de 8 martie, pentru cele mai rafinate gusturi. Având la dispoziţie peste 350 de magazine, opţiunile variază de la haine şi accesorii până la produse cosmetice, flori, cărţi sau gadget-uri.

Pentru mai multe informaţii desprenoutățile din AFI Palace Cotroceni, puteţi accesa paginile de webmail www.afipalacecotroceni.ro şi www.profm.ro, sau paginile oficiale de Facebook AFI Palace Cotroceni şi ProFM România.

 
Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interior (aproximativ 1.000 mp) – deschis tot timpul anului; două terenuri de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; un trenuleţ electric, o pistă de karting.
Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu