Ingrediente
– 3-4 morcovi medii
– 2 radacini de patrunjel
– 2 teline mici
– 6 cartofi potriviti
– crutoane
– 2-3 cepe
-1 legatura patrunjel
– sare, piper
– 1 ardei
– 3-4 linguri ulei
– 1/2 lamaie
Mod de preparare
Se spala, si se taie legumele marunt. Se pun la fiert
intr-o oala mare cu apa si piper pana se sfarama. Cand
toate legumele sunt fierte, le scoatem si le mutam intr-un
castron (exceptand ceapa pe care o dam afara de tot)
unde le pasam pana obtinem o crema. Se adauga apoi zeama
care ne-a ramas, dar cu masura astfel incat sa nu fie
prea subtire. Iar daca ramane prea consistenta mai putem
adauga apa. La sfarsit adaugam verdeata, sare si lamie
dupa gust. Se serveste cu crutoane.
Adauga comentariu