Beauty quizz Frumusete

Vine, vine primavara cu Gerovital in toata tara! Concurs!

Vine, vine primavara cu Gerovital in toata tara! Concurs!

Parca luni ne pregateam balerinii si ne gandeam ca primavara este aproape si scapam de paltoane si geci groase. Meteorologii ne spun ca inca mai avem de asteptat, insa primavara vine cand suntem  noi vesele si pregatite cu o stare de spirit potrivita.

Si cand ne simtim noi mai bine decat atunci cand aratam bine?

Gerovital stie acest secret si niciodata nu le lasa fara a isi indeplini misiunea. O piele fara cusur. O piele fina, ferma si mai ales sanatoasa. In zadar folosim multe produse cosmetice, caci daca pielea nu este sanatoasa, sansele catre un aspect impecabil scad considerabil. 
Venim catre voi, citioarele noastre dragi, cu inca un concurs. Gerovital ne provoaca la frumusete si ofera 3 kit-uri de frumusete Gerovital Happiness  pentru 3 cititoare fidele.
Ca de obicei, asteptam raspunsurile voastre originale, iar intrebarea este Tu ce ingredient minune ai pentru ten?
Castigatoare va fi aleasa cu ajutorul random.org

Natura a avut intotdeauna grija sa ne ofere cele mai bune ingrediente pentru a ne menține sanatoase și frumoase. Conceputa pe baza de extracte din fructe precum caise, afine si zmeura, noua linie Gerovital Happiness e destinata persoanelor cu varste de peste 16 ani, dar si femeilor mature, pentru o ingrijire de baza. Gerovital Hapiness contine subgame dedicate celor trei tipuri de ten:  normal, mixt-gras, uscat, iar pentru fiecare problema exista o solutie, kit-ul cu Afine, Zmeurasau Caise.

Toate produsele au formulari usoare, sunt lipsite de parabeni, iar parfumurile sunt hipoalergenice.
Descopera toate surprizele pe care ti le-a pregatit Farmec in aceasta perioada, accesand site-ul www.farmec.ro si pagina de Facebook facebook.com/farmec.company/.

Perioada concurs: 22.02.2016- 29.02.2016
Doar adresele de email valide intra in concurs.
 
Succes!
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu