Frumusete Ingrijire corporala

Vara aceasta te răcoreşti cu aromele estivale Le Petit Marseillais

Vară, plajă, soare, mare… într-un cuvânt „distracţie”. Vacanţa este aici şi te aşteaptă să te bucuri de toate frumuseţile sale, sub razele fierbinţi şi pe nisipul încins.

Pentru o vară fresh şi colorată, răcoreşte-te la fiecare duş cu aromele estivale oferite de Le Petit Marseillais. Descoperă prospeţimea mediteraneană „bucuria de a trăi” în fiecare sticluţă de gel de duş Le Petit Marseillais.

Miere şi levanţică, piersici albe şi nectarine, mandarine şi lime sau pin şi fenicul marin, toate îţi vor învălui trupul în miresme de vacanţă, pentru un răsfăţ deplin şi o experienţă senzorială inedită.

 


 

  • Le Petit Marseillais – Gel de duş hidratant cu miere de levănţică

Floare de vară cu un parfum aromat, levănţica se dezvoltă foarte bine în Provence, fiind un simbol al zonei. Din levănţică se poate extrage o miere delicioasă, apreciată pentru gustul său de fructe şi aroma florală. Mierea de levănţică Le Petit Marseillais este culeasă de pe înălţimile Alpilor din Haute Provence.

Formulă Extra Soft pentru piele

Cu pH neutru pentru piele, gelul de duş hidratant Le Petit Marseillais cu miere de levănţică curăţă delicat pielea. Spuma sa cremoasă se clăteşte uşor, lăsând în urmă un parfum autentic de Provence. Notele sale intense amintesc de dulceaţa mierii. Pielea rămâne moale, hidratată şi hrănită. Produsul este testat dermatologic şi are o bază pentru curăţare de origine vegetală şi biodegradabilă.

 

  • Le Petit Marseillais – Gel de duş hidratant cu piersici albe şi nectarine

Piersicile albe şi nectarinele sunt recoltate la maturitate deplină, sub soarele mediteranean generos din timpul verii. Bucurându-se de soarele strălucitor, întreaga familie iubeşte fructul colorat, dulce şi suculent.

Formulă Extra Fină pentru piele

Gelul de duş hidratant Le Petit Marseillais cu piersici albe şi nectarine curăţă delicat pielea datorită pH-ului neutru. Spuma sa cu tentă luminoasă se clăteşte uşor, emanând un parfum de fructe. Pielea devine moale, hidratată şi proaspătă. Gelul de duş este testat dermatologic şi are o bază pentru curăţare de origine vegetală şi biodegradabilă.

 

  • Le Petit Marseillais – Gel de duş hidratant cu mandarine şi lime

Apreciate pentru parfumul lor fructat şi răcoritor, mandarinele sunt culese manual sub soarele generos din bazinul mediteranean. Originară din Corsica, lămâia verde – lime din Le Petit Marseillais provine din culturi ecologice. Este un fruct cu pulpă suculentă şi uşor acidă.

Formulă Extra Fresh pentru piele

Gelul de duş hidratant Le Petit Marseillais cu mandarine şi lime curăţă delicat pielea. Spuma sa moale se clăteşte uşor, lăsând în urmă un parfum proaspăt, acrişor şi răcoritor. Pielea rămâne moale, hidratată şi proaspătă. Gelul de duş protejează pielea, având pH-ul neutru, fiind testat dermatologic şi având o bază pentru curăţare de origine vegetală şi biodegradabilă.

 

  • Le Petit Marseillais – Gel de duş hidratant cu pin şi fenicul marin

Pinul Le Petit Marseillais creşte pe terenurile fertile din munţii Auvergne. Coaja sa groasă şi crestată se recoltează manual. Feniculul marin este o plantă tipică litoralului, bogată în săruri minerale. Aceasta este cules în Franţa, pe timpul verii.

Formulă Extra Soft pentru piele

Gelul de duş hidratant Le Petit Marseillais cu pin şi fenicul marin curăţă delicat pielea. Spuma sa strălucitoare se clăteşte uşor şi dezvăluie un parfum proaspăt cu tentă marină. Pielea rămâne moale, hidratată şi proaspătă datorită pH-ului neutru. Produsul este testat dermatologic şi are o bază pentru curăţare de origine vegetală şi biodegradabilă.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu