Frumusete Secrete de vedeta

Vanilla Ice a ajuns mim la teatru!

Vanilla Ice a ajuns mim la teatru!Celebrul rapper al anilor '90, cunoscut sub numele de scena Vanilla Ice si-a gasit recent o noua vocatie artistica, el urmand sa apara in cadrul unor spectacole de teatru sustinute la Teatrul Kent din Anglia unde va juca pantomima si se pare ca destul de bine, deoarece organizatorii britanici sunt foarte multumiti de dansul si garanteaza ca spectatorii si in special copiii vor gusta din plin aceste spectacole programate pentru sfarsitul de an 2011.

Numele real al cantaretului este de fapt Robert Matthew Van Winkle, mult prea greu de retinut insa pentru fanii sai, care continua sa ii spuna Vanilla Ice sau, mai simplu, Ice. In varsta de 44 de ani, artistul nu a mai fost de multa vreme in lumina reflectoarelor, dar anul 2011 il va recompensa din plin tot acum el urmand sa lanseze si ultimul sau album de studio intitulat WTF (Wisdom, Tenacity and Focus).

Nascut si crecut in Texas, SUA, Robert Van Winkle a reusit sa isi faca o intrare fulminanta pe scena muzicii internationale inca din 1989, odata cu lansarea celebrului sau album, "Hooked". Ulterior insa aranjamente contractuale nefericite l-au trecut repede in umbra, el nereusind sa rupa seria de ghinioane pana recent in 2009, cand a devenit gazda showului de televiziune "The Vanilla Ice Project".

In prezent, artistul se afla in plina forma si este antrenat in mai multe proiecte majore pe care intentioneaza sa le si duca la capat cu succes. Locuieste in Palm Beach, Florida, impreuna cu sotia sa si cele doua fetite ale lor, este vegetarian si promoveaza alaturi de alti rapperi celebri nonviolenta si accesul tinerilor la educatie.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu