Frumusete Ingrijirea parului

Uleiul de argan, miracol pentru par si piele

Uleiul de argan, miracol pentru par si piele
Uleiul de argan inseamna hidratare, asa l-ar mai putea traduce femeile indragostite de finetea si delicatetea acestuia. Unii oameni se nasc cu o piele mai sensibila sau datorită unor factori externi, in timpul vietii isi fac pielea sa devina sensibila. o iritatie, o alergie si finetea pielii dispare. Insa uleiul de argan combate aceste incoveninte si isi face perfect datoria: hidrateaza!
Unele dintre noi am avut mereu probleme, par uscat , rebel și piele care dupa multa crema tot nu era la fel fina cum ne-am fi dorit.
 
Am descoperit uleiul de argan BIO, ulei ce parca e menit sa te si relaxeze, nu doar sa te hidrateze. Se foloseste si pe piele insa eu am mizat pe par, acolo se vad efectele cele mai rapid. Se lasa pe par cateva minute, minim o ora as recomanda si daca poti chiar si o noapte intreaga. Din propria experienta recomand cat mai mult timp să fie lăsat sa actioneze pentru ca toate proprietile acestuia să fie absorbite de firul de par. Pentru parul foarte ars, uscat sau decolorat se poate și incalzi câteva secunde și atunci efectul hidratarii este marit.
 
Recomandam acest ulei și pentru pielea iritata de soare sau uscata de vânt. O alta varianta este daca  problemele cu parul persista puteti sa il folositi si dupa ce v-ati spalat pe par, cat este umed sa il hidratati putin sau dupa ce l-ati uscat, insa intr-o cantitate foarte mica pentru ca nu vreti ca parul sa arate "uleios".

Aveti insa grija, de multe ori ceea ce gasim in comert nu este 100% BIO sau/si natural. Alegeti ceea ce este mai bun pentru parul si pielea dvs. Hidratarea, atat la exterior cat si la interior este cea mai importanta.

 
 
Hidratare plăcută și nu uitați sa aveți multă grija de voi!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu