Frumusete Ingrijirea parului

Triodeluxe te invita sa dai o noua sansa parului tau! Concurs!

Triodeluxe te invita sa dai o noua sansa parului tau! Concurs!Fiecare femeie are minim o problema cu parul. Ori culoarea nu e cea pe care ne o dorim, ori este prea uscat, ori secreta prea mult sebuum ori l-am deteriorat prin folosirea excesiva a ondulatorului, a placii sau a periei rotative. Uneori incercam leacuri babesti, insa nu dau rezultate. Cele de pe rafturile magazinelor deseori contin parabeni care mai mult ne fac rau si nu ajuta parul.

Atunci mergem catre solutii profesionale si alegem produsele Triodeluxe. Triodeluxe este importator in Romania a produselor Anian, Foresan, Doracil produse de Laboratoarele Forenqui inca din anul 2010.

Eforturile lor se concentreaza pe satisfacerea si fidelizarea clientilor, de aici si continua evolutie a site-ului si a tuturor ofertelor care vin in intampinarea nevoilor acestora. Totodata raportul calitate pret este unul care sa ne incurajeze sa cumparam insa sa nu ramanem cu buzunarele goale.

Scopul este de a plasa cosmetice specializate in fiecare casa, inclusiv tratamente pentru par si piele precum si cele mai exclusive noutati. Asadar avem toate motivele intemeiate sa ii alegem. Cum am decis sa aducem și pe raftul dvs. din baie produse produsele calitative si cum toamna isi lasa amprenta si asupra parului va invitam sa ii acordati o noua sansa. Partenerii nostri, ne sfatuiesc sa folosim un kit de reparare a parului, pentru ca nicio podoaba capilara nu arata ca cea sanatoasa, cu un par care radiaza.

Unul dintre produsele pe care vi le recomandam pentru ingrijirea si intretinerea parului este Keratina Lichida Anian, o solutie complexa care conţine ingrediente identice cu cele din structura firului de par si care acţioneaza cu atat mai bine cu cat parul este mai deteriorat. Parul sanatos contine keratina in proportie de 80-90%. Keratina este o proteina fibroasa, care se gaseste in mod natural in firul de par. Rolul keratinei lichide este acela de a suplini lipsa keratinei cauzata de factorii termici sau fizici ce au afectat firul de par. Keratina patrunde in profunzimea firului de par, reparandu-i structura, conferindu-i rezistenta, strălucire si volum. Produsele de ingrijire a parului cu keratina completeaza substanta pierduta de firul de par. Exista o gama variata de astfel de produse: keratina lichida, sampon, balsam, masca, spuma, ser.

Dupa utilizarea produselor cu keratina se recomanda uscarea cu foehnul pentru a activa keratina. In acest caz uscarea parului cu foehnul se transformă intr-un procedeu benefic pentru parul tău.

Comenteaza in cadrul acestui articol, si spune-ne tu cum ai grija de parul tau in perioada rece? Si poți castiga pachetul Promo Keratina 3 .

Pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte nu uitati ca ii gasiti si pe Facebook.


Doar adresele de email valide intra în concurs.

Perioada concurs: 02.10.2015-09.10.2015.


 


 


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu