Beauty quizz Frumusete

Top 5 cele mai bune parfumuri de toamna pentru femei

Top 5 cele mai bune parfumuri de toamna pentru femeiToamna e aici – soarele nu mai e la fel de puternic, dar tu cu siguranță vrei să strălucești chiar și în haine ceva mai groase și nu la fel de colorate ca cele văratice. Iar ca totul să fie pus la punct, un singur lucru mai ai de bifat: parfumurile.
 
De la aromele lemnoase, care îți oferă căldură, până la cele orientale sau cele floral fructate, care te duc cu gândul la vară, ai din ce alege în toamna lui 2018.
 
Dar pentru ce arome să optezi în acest sezon? Parfumeria Infinite Love ne spune care este topul parfumurilor de toamnă, care vor da bine nu doar pe piele ta, dar și pe Insta Stories.

1. Hermes Elixir des Merveilles

Profil parfum:Oriental Fougere
 
Recenzie parfum:Un parfum balsamic, care te amețește cu varietatea de arome orientale, începând cu ambra și zahărul vanilat, și continuând cu migdalele și santalul. Compoziția este completată cu succes de arome tropicale de paciuli, note stridente de caramel și tămâie.
 
Hermes Elixir des Merveilles este potrivit în zilele de toamnă, când ai nevoie de o atingere caldă, ca cea a soarelui de vară.

2. Lady Million Paco Rabanne

 
Profil parfum:Floral Fructat
 
Recenzie parfum:Aroma seducției este păstrată în sticluța Lady Million de la Paco Rabanne, unul dintre cele mai apreciate parfumuri de toamnă. Acesta se deschide cu note savuroase de lămâie și zmeură, continuând cu arome delicate de flori, iar la bază are un amestec irezistibil de miere, ambră și paciuli.
 
Perfect atât pe timp de zi, cât și seara, având un nivel moderat de siaj și persistență, care îți conturează plăcut feminitatea.

3. Lancome La Vie Est Belle

 
Profil parfum:Floral Fructat Gurmand
 
Recenzie parfum:Lancome La Vie Est Belle exprimă echilibrul perfect dintre maturitate și spiritul tânăr, care te ademenește, dar totuși rămâne misterios. Te învăluie în note gurmande de praline și vanilie, completate de note gustoase de fructe și atingeri feminine de flori.
 
Rezultatul este un parfum dulce, care nu trebuie să-ți lipsească când vrei să dai culoare peisajelor întunecate.
 

4. Givenchy Organza

 
 
Profil parfum:Oriental Floral
 
Recenzie parfum: Givenchy Organza este un parfum elegant și senzual, care te atrage cu dulceața dată de vanilie și aromele de nucșoară, dar și cu notele calde de lemn. Acordurile de flori albe se împletesc spectaculos cu mirosul îmbietor de bujor și iris, toate cuprinse în aura luminoasă a ambrei.
 
Persistența puternică îl face potrivit pentru serile reci, când vrei să emani feminitate, chiar și prin ținutele cu haine groase.

5. Chanel Coco Noir

 
Profil parfum:Chypre Floral
 
Recenzie parfum:Chanel Coco Noir te seduce instant cu mirosul persistent de paciuli exotic, completat de arome rafinate de trandafir, iasomie și narcisă. Căldura este dată de notele de santal, iar boabele de tonka și cuișoarele aduc nuanțe orientale.
 
Este ideal pentru momentele când vrei să emani finețe în perioadele reci, indiferent cât de mult sub minus scad temperaturile.
 
Tu ce parfum ți-ai ales pentru acest sezon? Dacă încă nu ești hotărâtă, Infinite Love te așteaptă cu o selecție specială de parfumuri de toamnă.

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu