Cosmetica si machiaj Frumusete

Terapie de energizare pentru toamna

Terapie de energizare pentru toamnaChiar dacă vacanţa a luat sfârşit răsfăţul nostru de abia acum începe. Pielea bronzată este singura amintire exotică de pe minunatele plaje cu nisip fin? Biorigine.ro îţi oferă un ritual complet care să îţi prelungească bronzul şi starea de bine câştigată în zilele însorite de vară.
 
Secretul pentru un bronz pe timp îndelungat este hidratarea, însă nu orice fel de hidratare. Ne-am pregătit cu ingrediente magice, cu un efect uimitor, care sunt crescute cu dragoste într-un ţinut însorit, special pentru a face faţă cerinţelor exigente ale pielii.
 
Shanti Spirit, unul dintre brand-urile de excepţie din portofoliul biorigine.ro, produce creme într-un mic sat din Provence situat în inima unor munţi magnifici acoperiţi în timpul verii cu lavandă. Creatoarea brandului, Nelly Collard, este îndrăgostită de călătorii în jurul lumii, adunând astfel din Antile, India şi Statele Unite ale Americii suficiente reţete şi arome încât acum se bucură să ofere clienţilor săi creme şi uleiuri miraculoase. Ingredientele sunt produse chiar de localnici în culturile proprii şi se folosesc în concentraţii mari. De aceea, sunt foarte active şi regenerează rapid epiderma.
 
Având în vedere că expunerea la soare este principalul factor de îmbătrânire trebuie să acordăm o atenţie deosebită ridurilor fine ale feţei. Cu serumul de noapte  Argan & Trandafir, ce conţine ulei esenţial de trandafir Damas cu un efect puternic antirid, regenerator şi tonic celular, şi ulei de Jojoba pentru o hidratare intensă, pielea uscată îşi recapătă vitalitatea şi tonusul.
Această combinaţie de uleiuri are rezultate extraordinare chiar şi pentru pielea care a suferit o expunere prelungită la soare. Secretul balsamului reparator este compoziţia sa uimitoare – fiecare balsam conţine 4 picături de esenţă organică de trandafiri, ceea ce înseamnă echivalentul a 200 de flori.
Un alt produs Shanti Spirit, antirid prin excelenţă, cu un parfum exotic, ce aminteşte de frumuseţea femeilor indiene, este serumul de noapte cu Argan şi Santal. Efectele sale sunt garantate de concentraţia de uleiuri naturale din argan, cânepă, jojoba, primule, ulei de germeni de grâu şi tărâţe de orez şi esenţă de lemn de santal din India.
Pielea corpului trebuie şi ea hidratată intens mai ales după baie, cu creme din ingrediente fine care să aibă şi un efect calmant. De exemplu, untul Karite cu Cânepă şi Lavandă, alături de uleiul de limba-mielului, tonifiază şi repară, fiind potrivit tuturor tipurilor de piele.
 
Nu uitaţi şi de starea de bine pe care o puteţi crea cu o mică aromaterapie  chiar în propria baie punând câteva picături din uleiul de masaj Shanti Spirit îmbogăţit cu lavandă, portocale de Sevillia şi maghiran. În acelaşi timp, este recomandat să eliminaţi, pentru o perioadă, orice procedură de exfoliere.
Shanti Spiritvine cu o abordare foarte specială în lumea cosmeticelor bio, produsele au la bază doar extracte de flori, fructe, condimente, uleiuri şi unturi vegetale, ceară de albine, ape florale, alge, uleiuri esenţiale, argile şi ocru de Provence, pudră de flori şi fructe.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu