Frumusete Ingrijirea parului

Tendinţele sezonului by Laurent Tourette, Haute Coiffure Française!

Tendinţele sezonului by Laurent Tourette, Haute Coiffure Française!Cunoscutul hairstilyst Laurent Tourette, participă pe data de 12 februarie la Paris la show-ul Haute Coiffure Française, care are loc la Carroussel du Louvre. Laurent Tourette particpă pentru al unsprezecelea an consecutiv şi se numără printre cei 9 hairstylisti care vor realiza  show-ul Haute Coiffure Française.
 
Laurent Tourette prezintă în exclusivitate câteva dintre abordările în materie de coafuri ce vor fi realizate la Paris în cadrul HCF (Haute Coiffure Française):
 
„Extreme – tunsorile vor aborda părul foarte lung, unde bretonul va fi cel mai lucrat. În acelaşi timp, contrar aşteptărilor, o altă abordare este cea a tunsorilor cu breton rotund, ceafa filata şi scurtă, iar în centru firul de păr lăsat mai lung (coafura Mireille Mathieu). In privinţa culorilor, vom aborda în acest sezon nuantele de blond-cenuşiu şi şuvitele. Dar mai multe detalii, voi putea oferi după lansarea de la Paris”
 
Laurent Tourette alături de ceilalţi membri HCF, va realiza coafurile propuse pentru sezonul primăvară-vară 2012. În cadrul show-ului nu vor lipsi nici demonstraţiile cu noile coafuri L’Oreal Professionnel şi propunerile de cocuri. La acest eveniment vor participa peste 4.000 de coafori din intreaga lume.
 
Haute Coiffure Française
 
Haute Coiffure Française  este un eveniment bianual de mare amploare Evenimentul este al doilea din lume axat pe această tematică. Prima ediţie Haute Coiffure Française a avut loc încă din anul 1945 şi se desfaşoară la Carroussel du Louvre. Este un eveniment exclusivist, iar accesul se face doar pe bază de invitaţie.
 
Laurent Tourette
 
A venit în România în anul 2004 şi este ambasador oficial al L’Oreal Paris. A primit acest titlu după o serie de succese, devenind întâi campion al Franţei la coafură, apoi campion european şi mondial. Laurent Tourette îşi desfăşoară activitatea în salonul său, alături de o echipă de profesionişti, într-o vilă cochetă în centrul Bucureştiului, pe strada Argentina nr. 50 (colţ cu strada Paris). Clienţii salonului pot beneficia de servicii variate de înfrumuseţare  – coafură-frizerie, manichiură-pedichiură, cosmetică-tratamente, etc. 

 

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu