Cosmetica si machiaj Frumusete

Tendinte in machiaj pentru vara 2009

DISABLE_WORD_ADS=1;

Machiaj de vara

Iar vine primavara, iar se schimba regulile în moda, în machiaj si în coafura. Este bine pe de o parte, pentru ca noi femeile ne plictisim repede de ceva si suntem mereu dornice de schimbare.

Tendintele în machiaj, pentru sezonul cald 2009, sunt destul de usor de adaptat la toate fizionomiile si la toate temperamentele. Accentul cade pe conturarea ochilor folosind creion negru, maron închis sau bleumarin. Conturul se face cât mai aproape de linia genelor, insistându-se mai mult la colturi. Se aplica apoi farduri în culori calde, vedetele sezonului fiind nuantele de violet, lila si roz (tonuri care se potrivesc la toate tipurile si culorile de ochi). Se prefera îmbinarea a trei nuante de fard. Cea de baza se aplica pe toata pleoapa, cea mai închisa aproape de linia de contur si la colturile exterioare pentru obtinerea efectului de umbra, iar cea mai deschisa în centrul pleoapei superioare pentru un plus de lumina. Toata aceasta capodopera se desavârseste cu mascara din belsug, aplicând chiar si pe genele de jos, dar doar printr-o atingere usoara, fara a insista.

Dupa o munca atât de elaborata în zona ochilor meritam sa ne relaxam ajungând la buze. Aici e suficient un gloss sau un ruj în nuante calde de somon sau bej.

Pentru o personalitate mai puternica, amatoare de priviri patrunzatoare si de un aer misterios, mentionez ca smokey eyes sunt înca la putere. De asemenea, pentru un machiaj mai sofisticat de seara, se poarta foarte mult fardurile în culori metalice, în special argintiu.

Cam acestea ar fi principiile care stau la baza machiajului pentru sezonul primavara-vara 2009. Nimic greu, nimic costisitor, nimic inadaptabil. Nu-ti mai ramâne altceva de facut decât sa-ti achizitionezi o trusa de farduri care sa contina culorile la moda si sa experimentezi. Sunt sigura ca machiajul tau va fi un succes.

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu