Cosmetica si machiaj Frumusete

Tehnica de machiaj “sandbagging” – la moda in aceasta vara!

Tehnica de machiaj "sandbagging" - la moda in aceasta vara!"Sandbagging" este o tehnica de machiaj foarte in trend in aceasta vara, acest machiaj superb fiind deja afisat pe scena modei internationale si de catre celebritatile zilei. In esenta, este vorba despre o tehnica speciala care foloseste pudra aplicata in jurul ochilor si a buzelor pentru a mentine machiajul propriu-zis pe timp de vara mai mult timp.
 
La final, pudra aplicata initial se indeparteaza cu ajutorul unei perii moi, iar machiajul se va mentine pe perioade lungi de vreme in ciuda caldurii de afara sau a transpiratiei. Este o tehnica eficienta care previne cosmeticele pentru ochi si buze sa se prelinga inestetic pe fata.
 
Prin apelul la pudra care este de fapt un fel de baza de machiaj se creeaza o bariera protectoare intre ten si machiaj, cosmeticele folosite la machiaj avand o aderenta mai buna gratie acestei tehnici inedite care te duce cu gandul la chipul brutarilorr acoperit de faina pe durata programului de lucru.
 
"Sandbagging" nu este conceput pentru machiajul de zi cu zi ci este rezervat mai degraba ocaziilor speciale cand se doreste mentinerea unui machiaj perfect pe durata intregii nopti. Pentru aceasta, nu e nevoie decat de niste pudra libera usoara cu o textura mai fina, un burete de machiaj si o perie.
 
Pudra se aplica din abundenta, prin tamponare cu un burete de machiaj, pe zonele amintite mai sus dupa realizarea bazei de machiaj. Astfel este absorbit si excesul de uleiuri din produsele cosmetice, tenul ramanand mai curat, cu un aspect mat si lucios.
 
Suplimentar, tehnica "sandbagging" mentine in loc machiajul ochilor si rujul, nepermitand scurgerea cosmeticelor, si de asemenea ilumineaza ideal fata. Numele acestei tehnici este inspirat de sacii de nisip folosit pe timp de inundatii, la fel ca si in cazul acestor calamitati naturale, si tehnica in sine blocand scurgerea inestetica a machiajului pe fata.
 
Exista mai multe opinii privitor la artistul de make-up care a creat initial aceasta tehnica subtila si foarte folositoare de machiaj, dar acest lucru conteaza mai putin pentru iubitoarele de frumos, ele avand acces in aceasta vara la o noua tehnica de machiaj care le va permite sa isi pastreze un machiaj perfect pe perioade mai lungi de vreme in zilele fierbinti de vara.
 
 
 
 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu