Frumusete Ingrijire corporala

Tatuaje de succes pentru femeile maritate

Tatuaje de succes pentru femeile maritateMai retinute cand vine vorba despre tatuaje, multe femei maritate aproape ca nici nu baga in seama aceasta moda a momentului, doar demonul imitatiei putand sa le determine sa isi faca un tatuaj impotriva tuturor convingerilor lor interioare. Oferta de tatuaje din prezent este insa atat de bogata incat nu e deloc simplu sa rezisti tentatiei, mai ales atunci cand afli ca exista si zeci de tatuaje care se adreseaza exclusiv femeilor maritate si nimanui altcuiva.

Special gandite pentru a importaliza grafic esenta personalitatii unei adevarate doamne, tatuajele pentru femeile maritate pot ingloba in desenul lor calitatea de mama si sotie, pe aceea de femeie puternica sau pot trimite la fidelitate, eleganta si rafinament, existand astfel sumedenie de alegeri inspirate, toate menite sa faca purtatoarea noului tatuaj mai plina de incredere in propriile forte, mai sexi si mai libera de toate prejucatile care pot aglomera fara rost mintea celor casatoriti.

Astfel, dintre modelele cele mai cerute de tatuaj, cele florale sunt practic preferatele femeilor maritate, acestea regasindu-se adesea ca esenta intr-o specie vegetala oarecare, uneori de o frumusete izbitoare si alteori usor de trecut cu vederea, dar nu si mai putin frumoasa. Trandafiri, crini, flori de cires sau orhidee concureaza strans pentru a isi ocupa locul pe pielea catifelata a femeilor casatorite, acestea alegand exotismul sau aspectul practic al unei tatuaj in acord cu propriile lor preferinte.

La fel de iubite par a fi pentru femeile maritate si tatuajele tip fluture, acestea de regula fiind cerute de catre anumite persoane, care sunt sau viseaza sa fie binecuvantate cu o viata sexuala bogata, alaturi de partenerul lor de viata. Mult mai senzuale decat tatuajele florale, tatuajele fluture striga parca dupa schimbare. diversitate si pasiune, un mesaj destul de clar chiar si pentru sotii care par mai grei de cap decat altii aflati in aceeasi situatie cu dansii.

Opuse tatuajelor fluture sunt tatuajele tip stea, si acestea cautate de catre femeile maritate, dar nu pentru a-si afirma si pe aceasta cale sexualitate ci doar pentru a o estompa in favoarea altor prioritati ale lor. O femeie maritata care alege steaua sau grupul de stele pentru tatuajul sau este o femeie care isi doreste responsabilitati crescute si, impreuna cu aceste responsabilitati, si o educatie si formare continua in domeniile sale de interes.

Ingerii si zanele sunt o alta grupa de tatuaje adresate si femeilor maritate, aici mamicile care adora sa isi creasca copiii si nu se regasesc niciunde altundeva preferand sa declare aceasta prin plasarea in locuri vizibile de ingerasi, zane, fiinte mitologice etc. Si femeile maritate inclinate spre visare, cu o imaginatie vie, prefera tot acest tip de tatuaje, pentru ele acest lucru fiind aproape sinonim cu evadarea din lumea rece a realitatii.

Similar cu tatuajele zane si ingerasi, femeile maritate pot opta alteori si pentru tatuaje cu insecte sau cu animale, si acestea alese fie de catre mamici, fie de catre persoane care cauta mai degraba lumea imaginarului decat realitatea trista din jur. Prin mana unui artist daruit, aceste tatuaje pot fi de-a dreptul delicioase la final si o adevarata incantare pentru toti cei dragi femeii in cauza.

Mai vesele, mai senzuale sau mai subtile, tatuajele pot aduce o schimbare pozitiva in viata unei femei maritate, ea descoperindu-si adesea si alte fatete ale personalitatii sale, despre care nu stia ca exista sau pe care a preferat sa le uite cu mult timp in urma.

Initial mai discrete si preferand zonele ascunse ale pielii pentru tatuajul lor, femeile maritate pot dezvolta o adevarata pasiune pentru aceasta arta, gratie tehnicii moderne fiind in prezent posibil sa aplici, sa stergi si sa aplici din nou pe piele atatea tatuaje cate doresti fara teama ca vei ramane "marcata" astfel pentru tot restul vietii tale. Indraznete sau nu, tatuajele merita incercate din cand in cand mai ales de catre o femeie maritata deoarece pot condimenta placut viata sexuala, confera un plus de incredere in sine si sunt si usor de aplicat sau de indepartat.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu