Frumusete Ingrijirea parului

Stilul Wet Bob va influenta puternic trendul pentru coafurile anului 2014

Stilul Wet Bob va influenta puternic trendul pentru coafurile anului 2014Sofisticat si complimentand placut forma capului si a fetei, stilul wet bob sau, pe scurt, wob, a intrat in atentia iubitoarelor de frumos odata cu afisarea sa publica de catre celebritati si mari vedete ale scenei modei internationale, efectul de par ud fiind de mai multa vreme una dintre alegerile inspirate pentru o coafura de succes, dar niciodata atat de in voga ca in acest an cand stilul wet bob castiga tot mai multe adepte gratie promovarii largi de care se bucura pe toate canalele de media.

 

Relativ simplu de realizat, coafura wob (wet bob) este totusi o coafura sofisticata si rafinata in ciuda unui aspect aparent rebel si exotic, iar marele sau avantaj e dat de catre evidentierea subtila a formei fetei, tunsoarea scurta cumulata cu efectul de par ud conferind instantaneu un aspect tanar si proaspat al chipului, care poate fi potentat printr-un machiaj nud care sa puna bine in valoarea stralucirea ochilor si forma plina si placuta a buzelor.

Venind in mai multe variante, stilul wet bob se adreseaza femeilor de toate varstele si este potrivit pentru aproape orice forma a fetei, in functie de preferintele voastre putand sa optati alternativ pentru un bob retro sau o tunsoare bob moderna si rebela ori o alta foarte chic si super-eleganta. Chiar si parul foarte greu de aranjat poate fi imblanzit prin apelul la geluri si alte cosmetice folosite pentru crearea unei coafuri wet bob, acesta fiind un motiv in plus care vorbeste in favoarea adoptarii unei astfel de tunsori complet la moda in 2014.

Coafurile wob care pot fi realizate la salonul de frumusete de catre un stilist priceput nu vor fi niciodata egalate de coafurile facute cu pricepere, dar la nivel de amator de acasa insa fie vorba despre o coafura de lux, fie vorba despre una de zi cu zi, succesul vostru este garantat, stilul wet bob putand fi adoptat atat ca alternativa inspirata la alte coafuri preferate de voi pentru zilele speciale cat si ca look facil pentru strada. Secretul consta in folosirea de produse cosmetice de calitate care modeleaza parul fara a ii fura insa din elasticitate si fluiditate.

Produsele speciale pentru crearea coafurii wob confera stralucirea specifica tunsorilor cu efect de par umed, care creeaza impresia ca parul este proaspat spalat si bine ingrijit, firele de par putand fi periate mai rar sau mai des cu ajutorul ustensilelor de pieptanat in functie de preferintele voastre si de tunsoarea bob pentru care optati. Taierea la perfectie a parului este esentiala pentru succesul intregii coafuri, din acest motiv fiind recomandat sa va adresati unui stilist cu experienta care sa aranjeze parul la lungimea si forma care va scoate in evidenta cel mai bine trasaturile fetei.

Aspectul de par umed poate fi realizat si de acasa, la discretia voastra, iar daca va doriti sa purtati si unele accesorii pentru par atunci nu ezitati sa consultati revistele de moda sau un stilist pentru a va procura si cele mai inspirate accesorii pentru coafura voastra wet bob. Cu ajutorul accesoriilor veti reusi de fapt sa obtineti un look diferit fara a va mai schimba si coafura, in acest fel putand sa va bucurati de avantajul suplimentar al unei tunsori la moda care poate fi ajustata rapid in acord cu momentul zilei sau cu ocaziile speciale care cer un plus de eleganta si/sau de senzualitate.

 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu