Cosmetica si machiaj Frumusete

Soluţia anti-rid pentru tenul sensibil şi intolerant

Soluţia anti-rid pentru tenul sensibil şi intolerantO dată cu vârsta, proprietăţile de autoregenerare ale pielii scad şi aceasta devine mai predispusă la apariţia primelor semne de îmbătrânire:ridurile. Iar dacă epiderma prezintă un grad ridicat de sensibilitate, ingredientele din produsele anti-îmbătrânire alese trebuie să fie cu atât mai atent selecţionate, pentru a nu irita pielea.
 
Gama Eucerin®Q10 Active este special creată pentru a stimula reactivarea şi regenerarea naturală a celulelor tenului sensibil, foarte sensibil şi chiar intolerant. Produsele gamei nu conţin parfum şi coloranţi, iar eficienţa lor pe pielea sensibilă şi foarte sensibilă este dovedită clinic. Liniile fine şi ridurile sunt reduse, fiind prevenită în acelaşi timp formarea de riduri noi. În plus, coenzima Q10 protejează pielea împotriva radicalilor liberi şi a stresului oxidativ, ce au un efect dăunător asupra pielii. Pielea devine sensibil mai netedă, vizibil mai mai fermă, şi beneficiază de îngrijire intensivă, în profunzime.  Formula Eucerin Q10 Active este recomandată de peste 10 ani, coenzima Q10 proprie pielii prevenind şi luptând împotriva ridurilor fine, completând deficitul de energie cauzat de vârstă şi îmbunătăţind în acelaşi timp regenerarea celulară.
 
Fiecare produs din gama Eucerin®Q10 Activeeste special dezvoltat pentru diferite zone ale feţei şi pentru toate momentele de aplicare: crema de zi pentru pielea uscată, fluidul de zi pentru pielea normală spre mixtă, crema de ochi cu factor de protecţie solară  şi crema de noapte.

Programul Eucerin®Sensitive Skin
 
Cercetătorii Eucerin®beneficiază de experienţa a peste 100 de ani în tehnologii cosmetice şi tratamente terapeutice de îngrijire a pielii şi sunt întotdeauna la curent cu ultimele descoperiri în domeniul dermatologiei datorită strânsei colaborări cu dermatologi de renume. Astfel rezultă soluţii eficiente pentru problemele specifice pielii. Programul Eucerin® Sensitive Skin urmează standarde dermatologice înalte pentru a oferi eficienţă şi tolerabilitate la nivelul epidermei. Conţinând ingrediente atent selectate, majoritatea găsindu-se în mod normal în structura celulară a pielii, produsele Eucerin®au o tolerabilitate înaltă şi nu conţin parfum sau coloranţi. Excelenta compatibilitate a produselor Eucerin®a fost dovedită prin studile clinice asupra tenului sensibil.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu