Beauty quizz Frumusete

Seturi cadou recomandate de B.U.

Seturi cadou recomandate de B.U.Emoție, nerăbdare și multe zâmbete, pe toate le trăiești din plin atunci când primești sau oferi un cadou. De sărbători, poți face o surpriză frumoasă persoanelor dragi din viața ta, dăruindu-le un set cadou B.U. special, practic și rafinat, care să le încânte simțurile și să le aducă aminte cât de mult înseamnă pentru tine.

Duo parfumat Hidden Paradise – un paradis secret ce de abia așteaptă să fie descoperit sub brad
Aromele exotice care îți subliniază farmecul personal și te învăluie în cele mai în tendințe note parfumate pot fi oferite de sărbători într-un minunat set cadou B.U. Hidden Paradise, care conține parfum pentru corp și deodorant spray, ce va fi cu siguranță apreciat. Lasă-te purtată în paradisul secret al simțurilor cu B.U. Hidden Paradise și bucură-te de clipele magice petrecute alături de cei dragi. Ascunde sub brad o oază de liniște, un paradis exotic ce abia așteaptă să fie descoperit de persoana căreia vrei să îi dăruiești o bucurie! Va fi încântată de parfumul inconfundabil cu note magice de portocale, iasomie, lăcrămioare, vanilie, mosc și bezea, care te ajută să evadezi în lumea ta preferată oricând!
 
Tot din gama B.U. Hidden Paradise, alege un duo parfumat magic, ce vine însoțit de o surpriză! Oferă în dar setul cadou cu apă de toaletă și deodorant spray plus un portcard trendy pentru telefon, un accesoriu șic, ce va fura toate privirile. Cadoul tău de sărbători va fi întâmpinat cu multe zâmbete, iar tu vei avea siguranța că ai făcut alegerea potrivită! Pentru că sărbătorile înseamnă bucurie, magie și plăcerea de a dărui!
 
 
 
Surprize exotice și aromate cu body mist și loțiune de corp, perfecte pentru a fi în trend în orice moment
Sfârșitul de an trebuie să te găsească în cea mai bună formă, iar cadoul potrivit te va binedispune și îți va transmite numai gânduri bune pentru viitor. Fie că alegi să te răsfeți singură cu un cadou modern sau îl oferi unei persoane dragi, noile arome B.U. te vor cuceri instant. Seturile cadou B.U. cu spray parfumat pentru corp și loțiune de corp te ajută să te simțisigură pe tine în orice moment, oferindu-ți încrederea de care ai nevoie pentru a străluci de sărbători.
 
Dăruiește o surpriză fresh, practică și aromata, care îți va asigura un loc aparte în inima persoanei pe care vrei să o surprinzi! Alege unul dintre parfumurile exotice B.U. Breezy Blast, Tropical Passion sau Frangipani & Vanila și oferă un cadou de neuitat!
 
Notele B.U. care însoțesc poveștile de sărbători
Sărbătorile de iarnă au multe povești frumoase, de care îți vei aminti cu drag de la an la an. Pulverizează un strop din parfumul tău preferat B.U. clipelor magice, pentru a le simți aproape oricând! Notele B.U. care te-au cucerit pot fi oferite de sărbători în seturi cadou, create special pentru ocaziile speciale. Aroma inconfundabilă B.U. Heartbeat s-a îmbrăcat de sărbătoare și a fost împachetată cu grijă într-unset cadou cu parfum pentru corp și deodorant spray, care cucerește simțurile și adaugă un strop de pasiune finalului de an. Notele clasice B.U. Wild pot fi dăruite într-un set cadou care îți aduce aminte de copilărie, cu parfum pentru corp și deodorant spray sau parfum pentru corp și gel de duș.
 
Vrei să oferi un cadou trendy, unei fashioniste adevărate? Setul cadou B.U. Trendy cu parfum pentru corp și deo spray reprezintă accesoriul perfect al unei ținute de sărbători reușite.
Adu zâmbetul pe buze cuiva drag cu gama B.U. Absolute Me, parfumul persoanelor optimiste, care știu să se bucure de orice moment. Alege setul cadou B.U. Absolute Me cu parfum pentru corp și deodorant spray, care încântă simțurile și emană bună dispoziție.
 
Descoperă seturile cadou B.U. în magazine și oferă un cadou special de sărbători!

Redactia Egirl.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu