Frumusete Ingrijire corporala

Scapă de grăsimi cu radiofrecvenţă


Se spune că este în natura lucrurilor să nu le poţi avea pe toate: nu poţi să mănânci tot ce doreşti, de exemplu, şi să rămâi mereu suplă. Femeile sunt puse în situaţia de a alege între poftele stomacului şi subţirimea taliei şi, din păcate, sunt multe care cad pradă plăcerii de a mânca fără a ţine cont de dezavantajele pe termen lung ale acestei alegeri.

Pentru cele care ţin mai mult la sănătate şi, implicit, la frumuseţe şi care doresc să scape de ţesutul adipos excesiv, în afară de procedeul chirurgical al liposucţiei, există o tehnică mai blândă numită radiofrecvenţă. Procedeul se realizează la saloanele de remodelare corporală, se efectuează cu ajutorul unor aparate speciale şi nu este deloc costisitor sau dureros.

Dacă ai încercat să scapi de grăsime prin exerciţii fizice fără succes, sau dacă sportul nu este tocmai pe gustul tău şi oricum nu ai timp să îl practici cu regularitate, atunci radiofrecvenţa poate fi soluţia ideală pentru tine. Aparatul de radiofrecvenţă nu face altceva decât să topească stratul adipos prin creşterea temperaturii la suprafaţa pielii şi sub ea. Apoi intervine organismul, care elimină grăsimea prin drenajul limfatic, pentru ca ulterior, tot radiofrecvenţa să perfecţioneze opera prin reconstrucţia stratului de colagen.
Simplu şi cât se poate de eficient, cu minimum de efort şi maxim de satisfacţie.

 

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu