Frumusete Secrete de vedeta

Sandra Bullock Top 2014

Sandra Bullock  Top  2014Forbes a ieșit cu o listă în care ne prezintă cele mai mari actrițe de la Hollywood din punct de vedere al câștigului salarial pentru anul 2014, și nu a fost o surpriză pentru nimeni să vadă steaua din "Gravity", una dintre cele maai iubite actrițe ale Americii, Sandra Bullock în partea de sus a clasamentului.

Bullock a câștigat 51 milioane dolari din luna iunie 2013 până în iunie 2014, făcând-o cea mai de succes actriță din America. Sandra Bullock a jucat rolul unui om de știnnță din NASA in pelicula Gravity, care a câștigat 716 milioane de dolari în box-office la nivel mondial. Nu numai că a fost unul dintre filmele cu cel mai mare câștig salarial dar a și caștigat 7 premii in cadrel decernarii Premiilor Academiei Oscar – 2014!

În urma Sandrei Bullock vine Jennifer Lawrence, în vârstă de 23 de ani dar care deja este văzută ca una dintre actrițele de top de la Hollywood.

Nu de mult, Lawrence a fost protagonista unor fotografii nud care au invadat internetul, acestea provocând o întreagă controversă.

Top incasari în industria filmelor din acest an au avut, "X-Men: Days of Future Past", si "The Hunger Games". Jocurile foamei, în special a făcut din Jennifer Lawrence o super-stea și a fost anunțată ca fiind cea mai de succes actriță tânără, o situație similara fiind cu "Twilight". Jennifer Lawrence a făcut 34 de milioane de dolari în perioada iunie 2013 pentru iunie 2014.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu