Cosmetica si machiaj Frumusete

Restylane – intinerire si remodelare

DISABLE_WORD_ADS=1;

Intinerire

Restylane este unul dintre produsele cele mai folosite în tratamentele cosmetice de întinerire si remodelare. Menirea sa este de a atenua ridurile sau de a mari volumul buzelor.

Mai cunoscut sub numele de Acid Hialuronic, Restylane este un gel biodegradabil, care, injectat sub piele cu ajutorul unui ac foarte fin, aduce un plus de volum (în cazul buzelor) sau face ca epiderma din riduri sa se ridice si sa creeze astfel un aspect neted si întinerit al tenului.

Numeroasele studii au demonstrat ca aceasta substanta este foarte bine tolerata de catre organismul uman si ca reactiile adverse sunt extrem de rare, iar simptomele de dupa injectare (înrosire, durere, usturime, decolorare, etc) depind de actiunea acului si nu de Restylane în sine. Aceste reactii sunt de intensitate medie si dispar în totalitate, de la sine, în maxim doua saptamâni.

Efectele injectarii cu Restylane au o durata ce variaza în functie de: structura pielii, tehnica de injectare, vârsta pacientei. De obicei, femeile care apeleaza la un astfel de tratament îl reiau dupa un an pentru reducerea ridurilor si la sase luni pentru marirea buzelor.

Ca precautii, specialistii recomanda ca zona tratata cu Restylane sa nu fie expusa nici la caldura puternica si nici la frig teribil în prima saptamâna dupa injectare.

Asadar, se pare ca tratamentul cu Restylane este unul foarte la îndemâna, fara riscuri si fara efecte adverse. Totul este sa-ti învingi teama de ace. Oricum, ca de obicei, nu recomand astfel de actiuni decât daca ai cu adevarat nevoie. Si trebuie sa mentionez neaparat ca, la fel ca si în cazul injectarii cu botox, în cazul maririi buzelor cu Restylane se poate înregistra acea marire excesiva sau deformare care nu poate fi controlata pentru ca nu s-au identificat înca motivele aparitiei sale.

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu