Beauty quizz Frumusete

Remediul natural si sigur impotriva acneei

Remediul natural si sigur impotriva acneeiDesi acneea este o afectiune dermatologica specifica adolescentei, schimbarile hormonale, ingrijirea incorecta sau alte afectiuni pot genera eruptii inestetice si dureroase la orice varsta. Pentru ca ne afecteaza increderea in propria imagine si viata sociala, incercam o multime de tratamente care genereaza, la randul lor, efecte adverse si, implicit, o mai mare trauma.

Uneori, antibioticele sintetice, tratamentul contraceptiv si produsele dermato-cosmetice nu reusesc sa combata cauzele acneei si, de aceea, tot mai multe persoane apeleaza la argintul coloidal. Folosita conform prospectului, argintul coloidal sau apa de argint reuseste sa vindece acneea in doar cateva zile si, in plus, produce un efect de improspatare, destindere si protectie a tenului.

Mod de folosire:

 • Pentru cazurile mai usoare de acnee sau inflamatii ale tenului, este recomandat sa folositi spray-ul purificator Invictus® Cosmetic de 2-3 ori pe zi. Este foarte important sa va acoperiti tenul (8-10 minute) cu o fasa de tifon deoarece argintul coloidal este sensibil la lumina. Alternativ, produsul se poate pulveriza seara.

 • Daca acneea acopera o zona extinsa, leziunile sunt dureroase si grav infectate, este recomandat sa folositi, complementar, si antibioticul natural intern Salutifer® Hercules. Se administreaza dimineata, pe stomacul gol, cate 100-150 ml pe zi, in functie de greutatea corpului. Modul de calculare a cantitatii necesare poate fi gasit aici: http://salutifer.ro/magazin/salutifer-hercules/.

Pentru a-si pastra proprietatile, este foarte important sa pastrati argintul coloidal la cel putin 1m de aparatele casnice, ferit de lumina, in recipientul de sticla in care acesta v-a fost livrat

Apa de argint Salutifer a devenit cunoscuta drept un remediu impotriva acneei dupa ce numeroase persoane publice l-au folosit cu success in tratarea acneei. Nicoleta Luciu si-a vindecat leziunile infectate de pe ten cu ajutorul produselor Salutifer, dupa ce tratamentele hormonale, medicamentoase si procedurile estetice scumpe au esuat.

Din punct de vedere stiintific, argintul coloidal este o dispersie lichida de argint elementar. Intr-o dispersie coloidala particulele au o dimensiune intre 1 nanometru si 1 micron. Particulele de argint (neutre sau cu sarcina pozitiva) din argintul coloidal au dimensiunea de aproximativ 5 nm, echivalentul a aproximativ 15 atomi. Dispersia coloidala are un efect germicid rapid, distrugand peste 650 tipuri cunoscute de microbi (virusi, bacterii, ciuperci, stafilococi etc).

Argintul coloidal Salutifer si-a dovedit eficienta si ca:

 • – Antibiotic si antialergenic uman, ce distruge bacteriile, virusurile, ciupercile in doar cateva secunde. Potrivit cercetarilor medicale, niciun microoragnism cunoscut care da nastere bolilor nu poate rezista mai mult de cateva minute in prezenta argintului coloidal. In plus, acesta nu slabeste sistemul imunitar si nu da nastere efectelor secundare, precum medicamentele sintetice.

 • – Antiperspirant

 • – Apa de gura si dezinfectant al cavitatii bucale

 • – Adjuvant in vindecarea ranilor si arsurilor

 • – Odorizant pentru picioare si incaltaminte

 • – Dezinfectant general pentru obiectele casnice

 • – Conservant

 • – Remediu contra bolilor de piele ale animalelor de companie

 • – Ingrasamant natural.

Produsele Salutifer pot fi achizitionate online, accesand site-ul www.salutifer.ro

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu