Cosmetica si machiaj Frumusete

Reform of beauty o aduce pe Valentina Denisenko pentru a doua oara in Romania

Reform of beauty o aduce pe Valentina Denisenko pentru a doua oara in RomaniaReform of beauty aduce in Romania pe cea mai buna autoare si formatoare de modelare si design pe unghii: Valentina Denisenko – autoarea formei EDGE, fondatorul și conducătorul "Academiei de modelare si design pe unghii Denisenko", autorul unor programe unice de predare si tehnici exclusive de lucru si reprezentantul oficial al brand-ului ReformanNails System, va veni in Romania si va sustine un seminar si un curs de doua zile. In perioada 8-10 noiembrie la Bucuresti se va tine cel mai profesionist si cel mai bun seminar pe partea de manichiura din Romania.

 Reform of beauty Srl  organizeaza un seminar si un curs de doua zile sustinut de Valentina Denisenko-autoarea formei EDGE, fondatorul si conducătorul "Academiei de modelare si design pe unghii Denisenko", autorul unor programe unice de predare si tehnici exclusive de lucru si reprezentantul oficial al brand-ului ReformA Nails System. Toti cei prezenti la seminar vor primi CERTIFICATE DE PARTICIPARE, semnate de Valentina Denisenko!
 
In prima zi se va sustine un Seminar Reforma Nails in data de 08 noiembrie, seminar care va  incepe la ora 10:00 si va tine pana la ora 16:00. Toti cei prezenti la seminar vor primi CERTIFICATE DE PARTICIPARE, semnate de Valentina Denisenko! Pentru rezervarea locului este nevoie de achitarea contravalorii de 200 RON a unui voucher, cu care puteti achizitiona produse ReformA Nails, in ziua seminarului. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile!
 
In data de 09-10 noiembrie de la ora 10:00 la 18:00, cu pauză de o ora  va avea loc cursul de GEL SI AQUARELL ART , curs in cadrul caruia Valentina Denisenko va supraveghea. Toti participantii primesc certificate de absolvire ale Academiei Denisenko(pentru acest nivel). Locuri limitate! Rezervarea locului este considerata in momentul achitarii unui avans de 50% din pretul cursului Detalii si rezervari la telefon: 0757/645.218.
 
Valentina Denisenko este cel mai bun trainer si formator pe partea de modelare si design pe unghii si vine in Romania la invitatia Reform Of Beauty Srl iar aceasta sansa nu trebuie ratata. Suna si rezerva-ti un loc la evenimentul anului de modelare si design a unghiilor.
Mai multe detalii despre eveniment:  http://www.reformofbeauty.ro/

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu