Beauty quizz Frumusete

Rasfat pentru pielea noastra

Rasfat pentru pielea noastraTraim intr-un mediu poluant si fizic si psihic. Oameni stresati, unii ne strica ziua, altii ne ajuta sa o facem mai buna, probleme la munca, trafic si alte sute de probleme.

Nu mancam tocmai sanatos si nici tenul si pielea noastra nu reflecta sanatate. Din fericire, in ultimul timp, curentul BIO s-a extins foarte mult si ne ajuta sa intelegem importanta alegerii unor produse pline de avantaje.

Boutique Bio ne prezinta produsele lor, naturale si care vin tocmai din Letonia ca un rasfat  pentru pielea noastra. Cosmeticele  organice  Kivvi  semnifica  grija  pentru  piele  de la  A la   Z  – o   singură   crema   remediaza   si   previne   mai   multe probleme ale pielii.
Fie ca ne demachiem, fie ca o curatam sau o hidratam, www.boutiquebio.ro (Boutique Bio) detine cate un produs minune pentru fiecare nevoie a pielii.
Si parul nostru are nevoie de aceeasi atentie, tocmai de aceea produsele BIO sunt varianta perfecta de hidratare in detrimentul produselor ce contin parabeni si substante chimice de pe rafturile magazinelor . Sapunuri, creme, produse pentru bebelusi, produse pentru par, toate intr-un cos BIO.

In curand un concurs! Pana atunci va invitam sa incercati produsele BIO.
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu