Frumusete Secrete de vedeta

Penelope Cruz – frumusete latina

DISABLE_WORD_ADS=1;

Penelope Cruz

Una dintre cele mai exotice prezente feminine de pe marile ecrane este Penelope Cruz, actrita spaniola care aduce farmecul latin în mijlocul lumii moderne de la Hollywood.

Frumoasa actrita cucereste prin naturalete si senzualitate si impresioneaza prin talentul fara pereche. Cu un chip de printesa de demult si un trup de sirena, Penelope Cruz este un model de feminitate, delicatete, eleganta dincolo de accesorii, mai presus de arta machiajului, fara pretentia de a epata.

Diva spaniola reprezinta o mult dorita schimbare de registru. Nu doreste sa socheze, nu vrea sa ne lase cu gura cascata ci doar sa ne aduca încântare în priviri si un zâmbet aprobator la aparitia ei.

Dupa cum spuneam, unul dintre principalele atuuri ale actritei este naturaletea. Nu e nevoie de mult makeup sau de haine extravagante pentru a cuceri. Trebuie sa fii tu însati, sa fii femeie si sa te îngrijesti. Un machiaj natural, un contur pentru ochi si un glos pe buze, o rochie rosie ca focul, parul lasat în valuri pe spate, un parfum discret si miscari elegante de gazela. Acesta este modelul Penelope Cruz, o imagine care i-a cucerit pe multi dintre barbatii din showbizz si nu numai, un exemplu de succes pe care îl poti urma cu usurinta pentru a te simti ca o zeita.

Frumoasa actrita nu a impus neaparat un stil ci reediteaza eternul feminin, fiind considerata urmasa Sophiei Loren, un sex-simbol nemuritor, care cucereste valorificând ceea ce a primit de la natura, fara a se forta foarte mult în acest sens ci doar alegând exact acele haine care i se potrivesc, exact acele accesorii care o avantajeaza, exact acel zâmbet care nu te lasa sa o uiti niciodata.

 

photo hmultiplex.ro

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu