Beauty quizz Frumusete

Organic Baby isi schimba denumirea in Rangali

Organic Baby isi schimba denumirea in RangaliLa împlinirea a şase ani Organic Baby îşi face cadou un nume nou – Rangali.

Dacă și tu ești fan produse BIO și sanatoase iar pe rafturile tale sunt produse naturale și fără pericole atunci trebuie să fii la curent cu noutățile și să știi că Organic Baby este de astăzi Rangali. Da, acesta este noul lor nume, mai excentric, mai diferit.

Sub sloganul „Be naturally beautiful” Organic Baby, de acum Rangali, introduce un nou concept, care se adresează acum fiecărui membru al familiei dornic sa duca un stil de viata sanatos şi nu doar bebeluşilor şi copiilor.

Sub noua denumire se vor regăsi aceleaşi produse de calitate, cu adevărat naturale şi organice. În spatele Rangali vor lucra aceeaşi oameni dedicați, care vor promova la fel de bine ca până acum stilul de viaţă natural şi sănătos.

Rangali ne propune sa aducem in propria casa o multitudine de produse cosmetice naturale, de la produse pentru bebeluşi şi mămici, la produse pentru casă, tineri, adolescenți ori tatici. Cu un preţ accesibil, pentru orice buzunar şi arome minunate şi fără ingrediente sintetice şi pline de chimicale aceste produse au o mulţime de beneficii pentru sănătatea şi frumuseţea corpului tău.

În acest moment, noul Rangali este importator şi distribuitor al peste 22 game de produse importate exclusiv din UK, Franţa, Germania, Spania şi Italia. Produsele se livrează door-to-door, în toată Europa, prin curier, direct din stoc şi sunt la preţ de importator.

Eşti gata să îi oferi corpului tău îngrijirea naturală şi sănătoasă de care are nevoie? Vizitează Rangali! Be naturally beautiful!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu