Cosmetica si machiaj Frumusete

Ochi mai mari si luminosi prin apelul la trucuri de machiaj si produse naturale!

Ochi mai mari si luminosi prin apelul la trucuri de machiaj si produse naturale!Anul acesta ochii frumosi sunt la mare cautare, iar femeile binecuvantate de la natura cu o pereche de ochi mari si luminosi au dat, cum se spune lovitura, pentru ele machiajul fiind o joaca de copil. Alte femei, mai putin norocoase din acest punct de vedere, trebuie totusi sa faca eforturi suplimentare pentru a tine pasul cu moda, iar noi suntem aici pentru a raspunde prompt oricaror intrebari pe acest subiect.

Sprancenele

Pensarea lor cu arta joaca un rol decisiv pentru infrumusetarea ochilor, sprancenele trebuind astfel sa fie bine conturate si pensate fara graba, dar niciodata subtiate in exces deoarece asta ar ruina complet efectul final.

Pleoapele

La fel de importante pentru aspectul placut al ochilor, pleoapele trebuie sa fie mereu odihnite, relaxate si fara urme de cearcane, in situatii de urgenta, apa rece, compresele reci cu extract de ceaiuri sau alte substante benefice si alte metode de eliminare a umbrelor si cearcanelor trebuind sa fie aplicate mai inainte de machiajul propriu-zis.

Pielea din jurul ochilor

Pentru ameliorarea si prevenirea ridurilor precum si pentru cresterea elasticitatii pielii masajul usor si repetat, odihna adecvata si reducerea aportului de sare la dieta combinate cu compresele reci pot stimula circulatia sangvina in aceasta zona, redand ochilor un aspect placut si proaspat.

Genele

Multe femei pun accentul foarte mult pe curbarea si lungirea genelor pentru a face ochii sa arate mai mari si mai atragatori, aici mascara de ultima generatie fiind deosebit de utila alaturi de produsele cosmetice deja consacrate si binecunoscutele perii si ustensile pentru gene. In cazul persoanelor mai in varsta, unde genele naturale pot fi afectate de agresarea lor repetata sau de varsta, genele false sunt o alternativa inspirata, pe piata aparand mai nou si niste produse excelente, cu aplicare rapida si durabila.

Conturul

Pentru ochi mari si luminosi, conturul nu se face niciodata pe toata circumferinta ci doar pe linia inferioara a ochiului, dar fara a se intinde conturul pana la coltul interior ci lucrandu-se mai degraba pe latura exterioara unde conturul poate depasi coltul ochiului. Negrul este culoarea clasica pentru contur, dar culorile deschise si chiar albul vor ajuta mai mult la redimensionarea optima a aspectului ochilor.

Farduri deschise pentru coltul interior al ochilor

Fie sub forma de umbra, fie doar contur, fardurile deschise vor completa aspectul final si vor transforma ochii cu arta intr-o adevarata atractie, aici fiind nevoie de putin mai multa munca si chiar de sprijinul unui stilist sau al altei persoane cu experienta la machiaj, pana ce sunt deprinsi bine toti pasii de urmat.

Separat de recomandarile oferite anterior, a nu se uita faptul ca o dieta sanatoasa si echilibrata in toate nutrimentele, un program de odihna corect, reducerea sarii la dieta, dar si a alcoolului, cafelei si tutunului pot face minuni pentru pastrarea aspectului curat si luminos al ochilor vostri, suplimentar putandu-se uneori folosi si produse naturale precum apa de trandafiri sau uleiul de migdale care sa stimuleze cresterea armonioasa a genelor si sprancenelor voastre.

 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu