Beauty quizz Frumusete

Nu te mai ascunde. Simte-te bine in pielea ta!

 
 
Nu te mai ascunde. Simte-te bine in pielea ta!Cel mai puternic simbol al frumusetii feminine il reprezinta atitudinea. O femeie increzatoare, sigura pe frumusetea ei, poate atrage mai multe priviri decat apeland la orice truc vestimentar sau de machiaj.
Ilinca Vandici incurajeaza femeile sa renunte la trucurile de scurta durata si sa isi puna in valoare frumusetea alegand tratamente sanatoase. Aceasta se alatura in calitate de ambasador Centrului de Excelenta in Dermatologie si Medicina Estetica DermaLife, clinica de referinta in zona de sanatate si frumusete a femeii, parte a grupului MedLife, si sustine campania lansata de clinica medicala in cadrul unui eveniment de amploare. Prin campania “Nu te mai ascunde. Simte-te bine in pielea ta!”, specialistii DermaLife incurajeaza femeile sa isi pretuiasca frumusetea alegand tratamente benefice sanatatii.    

Sunt onorata sa ma alatur unui centru pe care il consider de referinta atunci cand vorbim despre frumusetea si sanatatea femeii. Titlul de ambasador ma ambitioneaza sa imi asum si sa transmit mai departe valorile care stau la baza Centrului de Excelenta in Dermatologie si Medicina Estetica DermaLife: profesionalism si dedicare. Nu cred ca ar fi putut fi un moment mai potrivit pentru alaturarea mea Centrului DermaLife ca acum, cand este lansata campania <Nu te mai ascunde. Simte-te bine in pielea ta>, pe care eu o sustin intru totul. Sunt sigura ca acest proiect le va invata si le va incuraja pe femei sa aiba incredere in ele, sa isi imbratiseze frumusetea si sa aiba grija de ele alegand proceduri care, pe langa efectul lor benefic asupra frumusetii, au un mare beneficiu asupra sanatatii”, a declarat Ilinca Vandici.

Proceduri noi, pentru preventie si tratament, disponibile in clinica Dermalife

Lansat in 2011, Centrul de Excelenta in Dermatologie si Medicina Estetica DermaLife si-a consolidat pozitia pe piata drept unul dintre cele mai mari centre de specialitate din tara, oferind servicii integrate pentru problemele pielii. Mizand pe servicii personalizate, specialistii le ofera pacientelor posibilitatea de a beneficia de tratamente adaptate nevoilor lor, care vizeaza direct problema cu care acestea se confrunta. 
Centrul DermaLife pune la dispozitia pacientelor o gama vasta de proceduri, de la dermatologie clinica si chirurgicala pana la dermatologie estetica.
Universkin, Platforma laser XEO Cutera si Selena X Magic asigura cele mai noi proceduri disponibile in clinica.

Universkin este denumirea conceptului care presupune crearea unei creme personalizate cu ajutorul medicului dermatolog. Concret, in urma unui consult detaliat medicul dermatolog “creeaza” o formula care sa corespunda cat mai bine cu nevoile pacientului. Noutatea Universkin consta in posibilitatea dermatologului de a combina diversi agenti activi si a folosi diverse concentratii ale acestora astfel incat sa se obtina cel mai bun rezultat pentru fiecare pacient in parte.

Platforma laser XEO Cutera aduce cea mai noua tehnologie in domeniul tratamentelor LASER, care garanteaza rezultate rapide si durabile. Acesta se foloseste pentru combaterea pielii lasate de pe fata si corp, pentru epilare, tenul patat si neuniform si nu numai, fiind singurul sistem care combina eficienta terapiei, si fara perioada de recuperare post-procedura.
Selena X Magic este cea mai recenta inovatie in domeniul remodelarii corporale. Noua tehnologie reprezinta un tratament intensiv pentru celulita, piele flasca, retentie de apa sau metabolism celular slab, avand rezultate demonstrate clinic.  Acesta foloseste 6 functii integrate, de la ultrasunete de inalta frecventa si radiofrecventa  pentapolara la masaj endormologic si foto stimulare, toate acestea pentru un rezultat de exceptie.
Aditional procedurilor amintite, DermaLife acopera o gama ampla de interventii si tratamente pentru  sanatatea si frumusetea femeii. Astfel, in cadrul DermaLife, pacientii pot beneficia de tratamentul adecvat pentru diverse afectiuni dermatologice comune precum rozaceea, acneea, verucile, papiloamele sau psoriazisul, se efectueaza tratamente interventionale (excizii chirurgicale cu examen histopatologic, cauterizari, drenaje) precum si examen cutanat dermoscopic pentru diagnosticul si supravegherea periodica a nevilor atipici (“alunite periculoase”) si a cancerului de piele. De asemenea, pacientele au la dispozitie o echipa de medici ginecologi in vederea rezolvarii afectiunilor specifice, dar si medici in sfera de chirurgie mamara pentru o abordare complexa a patologiei femeii.

Noua echipa de specialisti DermaLife este coordonata de dr. Victor Gabriel Clatici, medic primar dermatolog

Echipei de medici DermaLife i s-au alaturat, recent, mai multi specialisti  care vin sa completeze expertiza centrului in vederea gestionarii patologiei femeii. Membrii echipei sunt: dr. Claudia Ciobanu – medic specialist dermato-venerologie, dr. Ana-Maria Draganita – medic specialist dermato-venerologie, dr. Nectara Mitroi – medic specialist dermato-venerologie, dr. Noela Elena Ionescu – medic primar chirugie plastica, dr. Catalin Enachescu – medic primar dermatologie, dr. Crenguta Roman – medic primar chirurgie plastica, dr. Cristiana Voicu – medic specialist dermato-venerologie, dr. Diana Daraban – medic specialist dermato-venerolog, Dr. Cristian Ioan Bordea – medic primar chirurgie generala, supraspecializare in chirurgie oncologica, Dr. Raluca Vladuta – medic specialist dermatovenerologie, Dr. Taliana Camburu – medic specialist dermatovenerologie, Prof. Dr. Vasile Horhoianu – medic primar obstetrica-ginecologie, Dr. Corina Buse – medic primar obstetrica-ginecologie si Dr. Mihaela-Gabriela Margaritescu – medic primar obstetrica-ginecologie. 

“Lansarea de astazi a campaniei DermaLife <Nu te mai ascunde! Simte-te bine in pielea ta!>, campanie prin intermediul careia femeile sunt incurajate nu doar sa isi pretuiasca frumusetea, ci sa previna si imbolnavirea si sa aleaga tratamente sanatoase este si un bun prilej de a face cunostinta si cu noua echipa de specialisti a clinicii, pe care sunt mandru sa o coordonez si, mai ales, alaturi de care sunt bucuros sa lucrez. Sunt medici tineri, dedicati si profesionisti desavarsiti“ a afirmat doctorul Victor Gabriel Clatici, coordonator dezvoltare medicala DermaLife.

 
Inaugurat in 2011 ca parte a Sistemului medical MedLife, Centrul de Excelenta in Dermatologie si Medicina Estetica DermaLife este unul dintre centrele de referinta din Romania in materie de servicii integrate pentru sanatatea si frumusetea femeii. Beneficiind de cea mai moderna aparatura medicala, dar si de specialisti de renume  in dermatologie si medicina estetica, clinica pune la dispozitia pacientelor o gama completa de investigatii specifice bolilor de piele si nu numai, de la diagnostic pana la tratament. 
In prezent, pacientii pot apela la serviciile DermaLife in cele doua clinici DermaLifeDermaLife, amplasate in Bucuresti ( in cadrul Hyperclinicii Baneasa) si Constanta ( in cadrul Hyperclinicii MedLife Constanta).  
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu