Cosmetica si machiaj Frumusete

Noutati si tendinte pentru machiajul din aceasta primavara

 

Noutati si tendinte pentru machiajul din aceasta primavaraContinuand trendul anilor trecuti care promova machiajul nud potentat de un ten bine ingrijit, tedintele pentru machiajul din aceasta primavara pun foarte mult accentul pe produsele cosmetice pentru machiaj care hranesc si rejuveneaza tenul, iar in mod suplimentar, sunt supuse atentiei iubitoarelor de frumos si unele culori noi, foarte chic, folosite cu precadere la machierea ochilor si la infrumusetarea buzelor.

Pentru buze, se pare ca rujurile rosii si cele roz vor pierde suprematia in topul rujurilor la moda, exceptia facand-o rosul coral care ramane in trend. Primavara aceasta portocaliul va face furori, conferind buzelor un plus de stralucire si frumusete, si putand fi aplicat, dupa caz, in nuante mai inchise sau mai deschise in acord cu preferintele voastre personale. Alaturi de portocaliu, si rujurile violete sau mov sunt la mare cautare in acest an, aici trebuind sa se acorde o atentie aparte si machiajului ochilor pentru a se evita contrastele stridente dintre rujul de buze si culorile folosite la machierea ochilor. In ce priveste rosul coral, aceasta culoare este o alegere inspirata pentru machiajul nud, unde buzele sunt puse subtil in evidenta, iar la machiajul ochilor se folosesc de regula doar culori neutre.
Tenul care radiaza o stralucire naturala este un semn clar al tineretii, odata cu trecerea anilor tenul pierzand tot mai mult din stralucirea sa originala. Pentru a se combate efectele imbatranirii, multe produse cosmetice pentru machiaj includ si substante care ajuta la rejuverarea tenului, in acest fel tenul recapatand o stralucire sanatoasa si un aspect tineresc si proaspat.
Pentru ochi, foarte la moda este in prezent conturul alb pentru ochi care confera mai multa lumina intregii fete, suplimentar plusandu-se si la capitolul eleganta si modernitate.
Sprancenele groase raman si anul acesta in trend, existand in prezent mai multe formule prin care sa se poata obtine un efect credibil de sprancene ingrosate. O solutie de compromis, foarte practica, este apelul la machiajul semi-permanent care va poate scuti de multe batai de cap pe durata sedintelor de machiaj. De inspiratie retro, accesorizarea parului cu bentite si benzi cu motive florale sau geometrice este revelatia acestei primaveri, bentitele putand fi folosite ca accesorii pentru toate tipurile de par si fiind un accesoriu util in mod aparte pentru coafurile nonconformiste. Ramanand la capitolul aranjarii parului, in aceasta primavara se recomanda culorile apropiate de culoarea naturala a parului vostru, promovarea frumusetii de tip natural ramanand pe mai departe o cerinta a stilistilor si creatorilor de moda.


Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu