Frumusete Ingrijire corporala

Noul NIVEA Creme Smooth, pentru o ingrijire irezistibil de catifelata

Noul NIVEA Creme Smooth, pentru o ingrijire irezistibil de catifelataDupă o zi lungă la birou, o sesiune de shopping cu fetele sau serii de exerciţii intense la sală, ştim că aştepţi cu nerăbdare un moment special din rutina ta de frumuseţe: un duş plăcut şi relaxant. Ştim că unele femei rămân cu o senzaţie de piele uscată în urma îmbăierii, de aceea experţii NIVEA au dezvoltat o nouă formulă intens hidratantă ce curăţă blând pielea, lăsând-o extrem de mătăsoasă: NIVEA Creme Smooth.

Asfel, NIVEA îţi întâmpină nevoia de a avea o piele catifelată cu ajutorul NOULUI Gel de duş Creme Smooth, îmbogăţit cu unt de shea.

Inspirată din formula uneia dintre cele mai apreciate loţiuni de corp NIVEA, Smooth Sensation, noul gel de duş are un efect hidratant de lungă durată şi acţionează eficient chiar şi în cazul pielii uscate, lăsând o senzaţie insensă de catifelare.

Formula nutritivă cu unt de shea, ingredient extras din arborele de shea şi foarte cunoscut pentru proprietăţile sale extrem de benefice pielii, este îmbogăţită cu vitaminele A, E şi F ce hrănesc pielea, o protejează şi o hidratează în profunzime, lăsând-o extrem de catifelată şi mătăsoasă.

NOUL Gel de duş NIVEA Creme Smooth

Produs cu proprietăţi hidratante şi nutritive, datorate extractului natural de unt de shea, recomandat pentru toate tipurile de piele, dar cu precădere pentru cea uscată. Datorită compatibilităţii ridicate, este foarte potrivit şi pentru pielea sensibilă.

Se aplică sub duş, în timpul spălării. După spălare, pielea devine incredibil de catifelată şi mătăsoasă.

Preţ: 12,52 lei – 250 ml

17,83 lei – 500 ml

23,60 lei – 750 ml

Descoperă gama de îngrijire superioară de la NIVEA. Hidratare intensivă pentru o piele frumoasă!

 

Având o textură cremoasă şi delicată, gelul de duş NIVEA Creme Care conţine o formulă de îngrijire specială cu pro-vitamina B5 şi uleiuri nutritive ce curăţă şi hrăneşte pielea în profunzime. Produsul are parfumul celei mai iubite creme, NIVEA Creme.

Preţ: 12,52 lei – 250 ml

17,83 lei – 500 ml

23,60 lei – 750 ml

Îmbogăţit cu ulei de migdale, gelul de duş NIVEA Creme Soft te face să simţi că renaşti cu fiecare experienţă de îmbăiere! Datorită tehnologiei Hydra IQ, pielea devine mai catifelată şi mai fină în fiecare zi.

Preţ: 12,52 lei – 250 ml

17,83 lei – 500 ml

23,60 lei – 750 ml

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu