Beauty quizz Frumusete

Moda unghiilor cu gel

Moda unghiilor cu gelO manichiura impecabila reflecta atentia noastra pentru ingrijire si pentru un aspect ireprosabil.  Au existat multe tendinte, multe idei si culori ce au facut valuri insa cea mai recenta moda este cea a unghiilor cu gel.

Vedem zeci de modele, zeci de culori, lungimi diferite. Sunt comode si scapam de stresul de a nu  ne sari oja.   Iar cand le admiram uitam de micile dezavantaje.

Desi costul lor este destul de ridicat si necesita intretinere lunara, merita. In primul rand ca  acel aspect galbui al unghiilor cauzat de anumiti factori interni sau externi dispare.  Ajuta foarte mult domnisoarele si doamnele care au tendinta de a isi roade unghiile; fiind atat de rigide si aratand asa frumos obiceiul va disparea incet dar sigur.

Intr-adevar dureaza 3-4 ore si este plictisitor, insa merita. Pentru femeile care nu au timp sa isi faca manichiura zilnic, sau li se exfoliaza, unghiile sunt moi si fara forma, unghiile cu gel sunt o solutie ce vine cu un ajutor ce dureaza 3 saptamani. Intretinerea unghiilor cu gel UV inseamna pilirea acestora si umplerea cu gel a spatiului dintre unghia crescuta si cuticula.

Pe lista dezavantajelor putem mentiona ca unghia naturala este foarte afectata de gel si va avea nevoie de cateva luni pentru a isi reveni in totalitate.  Femeile insarcinate sunt sfatuite sa renunte pe perioada sarcinii la aceste unghii deoarece razele UV pot afecta fatul. Insa exista mai multe variante, tocmai de aceea  cel mai sigur consultati medical pentru a va oferi un sfat avizat.

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu