Fitness pentru fete Frumusete

Miscarea, parte din activitatea noastra zilnica

Miscarea, parte din activitatea noastra zilnicaMiscarea este parte din viata noastra. Pentru a avea un stil de viata sanatos si pentru a preveni  multe afectiuni este nevoie de miscare si energie. In fiecare zi este imposibil sa nu gasim 20-30 de minute pentru  a ne misca.  Chiar daca la inceput pare greu, si mai ales incomod, este vital pentru fizicul si psihicul nostru sa ne miscam. Evitarea liftului, cateva ore de alergat, cateva zeci de minute de mers pe jos, practicarea sportului preferat sau o sesiune frumoasa de dans ne scutesc de vizite la medic si multe intrebari legate de sanatatea noastra.  

Urmatorul exercitiu pe care il propun este pentru spate. Executat zilnic si respectand toti pasii devine o obisnuita salvatoare de la multe complicatii.

Asadar, stai relaxat, pe spate, cu genunchii indoiti si talpile lipite. Aceasta pozitie confortabila iti va relaxa partea inferiora a abdomenului. Pastreaza pozitia timp de 30 de decunde. Lasa forta gravitatiei sa execute stretchingul. Poti sa incerca sa  iti pui o pernuta sub cap pentru a evita disconfortul. Din aceasta pozitie culcat, balanseaza-ti incet picioarele in acelasi timp, inainte-inapoi de 10-15 ori.  Miscarile sunt cu adevar usoare nefiind nevoie decat sa te legeni 2-3 cm in ambele dorectii. Incepe miscarile din varful soldului pentru flecsibilizarea acestora .

Desi pare simplu este de efect. Ajuta articulatiile si este si o metoda sigura de relaxare, mai ales pentru cei din noi care isi desfasoara munca la birou.

Multa energie va doresc!

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu