Frumusete Secrete de vedeta

Milla Jovovich – femeia cu ochii de smarald

DISABLE_WORD_ADS=1;

Milla Jojovich

Viata Millei Jovovich poate fi un exemplu pentru orice femeie. Provenind dintr-o familie saraca, Milla a stiut sa-si foloseasca frumusetea, talentul si educatia pentru a-si schimba traseul existential de la ceea ce ar fi putut deveni un dezastru la o viata-model.

Frumoasa pâna în vârful degetelor, Milla îsi câstiga deja singura existenta la vârsta de 11 ani, ca model. Diva recunoaste ca nu era visul ei sa ajunga un manechin de succes, ci ca se folosea doar de avantajele frumusetii sale pentru a-si face un rost. La 18 ani era respinsa de lumea modei, fiind considerata demodata pentru acea vreme. A fost o lovitura care a ambitionat-o sa se îndrepte pe un alt drum, al filmului. La ceva vreme, nici aceasta cariera nu a mai multumit-o îndeajuns asa ca s-a hotarât sa mai experimenteze. A scos câteva albume ca si cântareata, apoi a devenit imaginea uneia dintre cele mai renumite marci de produse cosmetice, a lansat o colectie de haine vintage, care s-a bucurat de mare succes, apoi a devenit mama, ceea ce a multumit-o mai mult decât orice alt succes obtinut anterior.

Milla nu a trecut neobservata prin viata, ceea ce este un lucru remarcabil pentru o femeie simpla, cu un nume greu de pronuntat si fara o baza de pornire solida. Frumusetea, talentul si ambitia ei, dublate de o educatie remarcabila si o cultura vasta, au propulsat-o imediat în lumea showbizz-ului.

Putem învata de la ea ca totul este posibil atât timp cât îti doresti foarte mult sa realizezi ceva si îti pui toate resursele în slujba atingerii acelui obiectiv. Mai învatam si ca frumusetea trebuie întretinuta, îngrijita, potentata. Milla practica pillates si acorda o mare importanta hidratarii, folosind zilnic lotiuni de corp si creme puternic hidratate, aplicate în fiecare dimineata dupa un dus cu apa calduta.

Milla Jovovich este un simbol al senzualitatii, al frumusetii salbatice dar emanând eleganta si stil prin toti porii, care a stiut sa treaca prin viata cu capul sus, profitând de fiecare oportunitate cu inteligenta exprimata prin stralucirea extraordinara a ochilor ei de smarald.

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu