Cosmetica si machiaj Frumusete

Make-up artist-ul roman, Alina Brailescu, machiaza la LIFE BALL 2015

Make-up artist-ul roman, Alina Brailescu, machiaza  la LIFE BALL 2015Make-up artist-ul român, Alina Brăilescu, a făcut parte din staff-ul tehnic, asigurând machiajul în cadrul celui mai mare eveniment caritabil European, Life Ball, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru persoanele cu HIV/AIDS. Ce-a de 23 ediţie a avut loc sâmbătă, 16 mai, evenimentul fiind găzduit de primăria oraşului Viena.

Oportunitatea de a participa la acest eveniment vine dintr-o colaborare mai veche cu make-up artist-ul internaţional, Einat Dan, la a cărei invitaţie a răspuns pozitiv.

“Extravaganţă, diversitate şi caritabil, acestea sunt cuvintele care definesc evenimentul. Nu am ştiut la ce să mă aştept, surpriza a fost pe măsură aşteptării, iar faptul că am avut şansa să fac parte din staff, dar mai ales să lucrez din nou cu Einat Dan, pentru mine este o onoare şi cu siguranţă va rămâne în topul amintirilor mele.” spune Alina Brăilescu.

Încă din 1993,de când a fost organizat pentru prima dată, fiecare ediţie a Life Ball a fost tematică, iar anul acesta organizatorii s-au lăsat inspiraţi de Roma Antică, tema fiind “Ver Sanctum” simbolizând Sărbătorile Primăverii – întoarcerea la viaţă a naturii. Dress code-ul în ceea ce priveşte ţinuta, machiaj şi hair au fost dictate de tematica evenimentului – GOLD.

Vedete ca Dita Von Teese, Paula Abdul, Kelly Osbourne, Sean Penn, Mary J. Blige, Carmen Electra au respectat dress code-ul şi au venit imbrăcate în ţinute gold. Evenimentul a fost deschis cu o prezentare a designer-ului Jean Paul Gaultier iar Conchita Wurst, câştigătorul Eurovisionului din 2014, a avut un recital de vis.

Make-up staff-ul din care a făcut parte şi Alina Brăilescu, a avut în jur de 80 de persoane, acestea au fost împărţite pe mai multe echipe. Echipa Alinei s-a ocupat de machiajul celor mai importanţi membri din show.

Alina Brăilescu, este make-up artist, specializat mai ales pe zona de beauty şi fashion, cu o experienţă de peste 14 ani în machiaj. De-a lugul carierei sale a colaborat cu designeri autohtoni, reviste glossy, a realizat imaginea a numeroase brand-uri locale şi a asigurat machiajul pentru show-uri de modă ca Avanpremiere Fest, Soiree de la Mode sau Pasarela. Din 2012 are propria şcoală de machiaj unde predă cursuri atât pentru începători cât şi pentru avansaţi.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu