Cosmetica si machiaj Frumusete

Machiajul nud completeaza ideal frumusetea voastra naturala!

Machiajul nud completeaza ideal frumusetea voastra naturala!Daca in ce priveste coafurile in trend pentru anul acesta, tendinta este de a opta pentru culori indraznete si vibrante, in cazul machiajului stilistii ne recomanda sa fim cat mai moderate, iar machiajul asa-numit nud vine sa ne ajute sa obtinem un aspect cat mai natural al tenului gratie combinarii inspirate de culori neutre care improspateaza fata si ne fac sa aratam mai tinere si mai atragatoare.

Pentru machiajul ochilor, de exemplu, este indicat mai inainte de orice sa ne ocupam de sprancene care trebuie sa fie conturate si ingrosate subtil pentru a se crea impresia de sprancene naturale, si abia dupa aceea se poate trece la machierea pleoapelor in tonuri maronii sau aramii, dar fara a le incarca inestetic ci doar conferindu-le un accent suav care sa dea ochilor un plus de profunzime. Urmeaza apoi genele care trebuie sa fie si acestea usor ingrosate cu ajutorul unor cosmetice de calitate si apoi curbate placut prin apelul la mascara sau alte produse pentru infrumusetarea genelor.

Pentru buze, rujurile/glosurile in culori neutre precum piersica, roz pal, bej sau somon sunt mai potrivite pentru machiajul nud, respectiv pentru un aspect natural al chipului vostru, aceste culori fiind utile pentru toate tipurile de ten si conferind de asemenea un plus de prospetime si tinerete ca si in cazul culorilor alese pentru machiajul ochilor. In functie si de preferintele voastre puteti deci opta pentru o culoare neutra pentru buze, din fericire oferta aici fiind generoasa si voi putand sa va alegeti la libera discretie ceea ce credeti ca va prinde mai bine.

Pentru ten, cele mai bune rezultate le dau cremele hidratante speciale pentru machiaj, diferite dupa tipul de ten (normal, uscat, uleios) care vor ajuta foarte mult la obtinerea unui look natural gratie apelului la machiajul nud. Corectorul de ten se va folosi cu zgarcenie si doar acolo unde este absolut necesar, iar la final se poate apela, daca este nevoie, si la o formula de blush special destinata machiajului nud care sa confere un plus de lumina fetei voastre. Pentru pometi, stilistii ne recomanda sa apelam alternativ la pudre de asemenea neutre care sa elimine luciul artificial rezultat in urma aplicarii cremelor de ten conferind astfel obrajilor un aspect proaspat si cat mai natural posibil.

Machiajul nud este de mare succes atunci cand se realizeaza cu pricepere, dar exista si persoane care isi doresc sa iasa in evidenta printr-un machiaj mai marcat, pentru acestea existand de asemenea alternative in pas cu moda, respectiv putandu-se opta la alegere pentru culorile metalice, culorile indraznete si vii sau cosmeticele pentru machiajul fetei in culorile dramatice si vibrante special propuse pentru acest an. Nu in ultimul rand, nu uitati nici de machiajul semipermanent care va poate scuti de multe batai de cap mai ales in ce priveste infrumusetarea sprancenelor si a buzelor.

 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu