Cosmetica si machiaj Frumusete

Machiaj rezistent la apa pentru zile … negre!

Machiaj rezistent la apa pentru zile ... negre!V-a parasit iubitul, vi s-au inecat corabiile si nu mai incetati din plans…? Este trist ca e asa, este chiar jale mare, dar nu disperati inca pentru ca, desi sunteti triste si pline de lacrimi, puteti totusi ramane chiar si in asemenea conditii foarte frumoase apeland cu incredere la noua gama de cosmetice rezistente la apa (waterproof).

Produsele "antiacvatice" pentru machiaj sunt destinate in mod teoretic mersului la plaja si/sau la piscina, dar merg de minune si pentru inveselit spiritul celor care pot uita pe moment cat sunt de placute, lucru usor de realizat mai ales daca isi aplica un machiaj care sa le prinda bine indiferent de starea lor de moment.

Toate produsele din gama de cosmetice rezistente la apa au prezente pe eticheta sau ambalajul lor specificatia waterproof (rezistent la apa) si nu este obligatoriu sa fie utilizate doar la piscina sau la mare, putandu-li-se gasi sumedenie de alte destinatii, de la machiajul cazual si discret si pana la pregatirile complexe pentru o seara in oras unde crezi ca vei saruta si vei fi sarutata, dar nu iti doresti sa strici si machiajul facand asemenea lucruri placute.

Cosmeticele din gama waterproof (rezistent la apa) sunt complete si includ rujurile, produsele pentru ochi si sprancene, produsele pentru machierea pometilor si diferite alte accesorii pentru infrumusetare, iar femeile care le prefera practic nu mai doresc sa apeleze la alte cosmetice deoarece produsele de machiaj waterproof le satisfac din plin toate necesitatile si pretentiile.

Machiajul cu aceste produse cosmetice se face deloc diferit de machiajul traditional, incepand cu o curatare in profunzime a tenului si apoi cu aplicarea experta a tuturor produselor specifice. Baza de machiaj este de regula un produs hidratant si nu o pudra, iar detaliile nedorite pot fi usor mascate si prin apelul la cosmeticele waterproof. Machiajul bronzant sau cel "natural" se preteaza de minune in toate situatiile, oferindu-se la alegere pudre sau produse lichide, bineinteles de asemenea afisand specificatia "rezistent la apa".

Desigur ca produsele din gama de cosmetice rezistente la apa au si unele minusuri descoperite de-a lungul timpului de cele care le-au folosit intensiv, dar pe ansamblu este o placere sa le folosesti si o surpriza binevenita pentru multe iubitoare ale frumosului, care astfel au posibilitatea de a alterna cosmeticele lor obisnuite cu altele destul de chic si la moda si care garanteaza suplimentar faptul ca nu risti sa iti curga rimelul sau sa se intinda rujul atunci cand ti-e lumea mai draga.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu