Cosmetica si machiaj Frumusete

Machiaj in nuante metalice dupa tipul tau de ten!

Machiaj in nuante metalice dupa tipul tau de ten!

Machiajul in nuante metalice e la moda, e sexi si merita incercat fie si pentru provocarea pe ti-o ofera daca nu pentru o schimbare inspirata de look. Astfel bronzul, aramiul, roz-auriul si argintiul sunt in topul recomandarilor stilistilor, in special in sezonul cald aceste nuante integrandu-se ideal bronzului natural pe care se presupune ca il dobandim intr-un grad diferit pe timp de vara.

Aramiul si cuprul, care sunt cam aceeasi Marie cu o palarie asemanatoare se vor potrivi astfel de minune unui ten usor bronzat si de asemenea sunt recomandate si femeilor cu un ten care se apropie de aspectul bronzului natural. Cremele nuantatoare sunt de preferat ca baza de machiaj pentru ca intretin tenul la superlativ, iar in completare se mai poate lucra si in zona ochilor unde de asemenea se recomanda creme in nuante aramiu-metalic, cu efect de smoky  eyes. Pentru contur, culorile vii vor aduce un plus de stralucire in zona ochilor.

Argintiul metalizat si in mod aparte argintiul in tonuri inchise sunt potrivite tenului deschis, inspre blond, si aici zona ochilor meritand sa fie potentata de cosmetice care vin in nuante apropiate de argintiul mai inchis. Pentru contur, nu se recomanda culori prea vii ci doar o sugestie de stralucire care sa accentueze mai ales partea superioara a ochilor.

Argintiul deschis merge de minune la tenurile mai inchise la culoare, aici putandu-se jongla cu intensitatea culorii, mai suava pe timp de zi si mai accentuata seara. Un ruj nuantator roz precum si ceva crema blush for completa efectul de frumusete exotica, specific femeilor frumoase cu tenul inchis.

Auriul si roz-auriul sunt favoritele femeilor cu un ten inspre masliniu, dar nu foarte inchis. Este vorba despre tenul specific femeilor din zona mediteraneana, destul de prezent si in Romania. Pe timp de ziua roz-auriul este de preferat, fiind ceva mai deschis, dar seara, la petreceri, auriul va fi vedeta, fiind potentat multumitor si de un contur de ochi negru si de mascara de calitate.

Roz-auriul este vedeta verii si pentru faptul ca se potriveste cu mai toate tipurile de ten, conferind un look foarte cool in care opozitia contrariilor dintre cald si rece lumineaza tenul, aducand totodata un plus de exotism si senzualitate. Rozul poate de asemenea fi folosit si in zona pometilor si/sau a pleoapelor, pe timp de seara putandu-se opta cu incredere in zona ochilor si la cosmetice in culori pruna sau chiar si un mov mai inchis.

Machiajul in nuante metalice nu este desigur posibil sa fie purtat in mod repetat, machiajul cu tenta naturala fiind mult mai facil, dar si mai potrivit pentru femeia anilor 2013. Alternativ, si in mod aparte pentru ocazii diverse, machiajul in nuante metalice va aduce un plus de frumusete precum si o schimbare binevenita de look, fiind o componenta

 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu