Frumusete Ingrijire corporala

Lenjerie intima pentru modelare corporala

Mersul la sala si dieta de slabit va pot ajuta sa obtineti o silueta de invidiat, iar in paralel cu aceste activitati puteti de asemenea apela si la lenjeria intima pentru modelarea corporala care s-a dovedit a fi de bun ajutor pentru atingerea unor forme placute fie doar pentru anumite portiuni mai putin avantajate, fie chiar si pentru intregul corp.

1. Sutienele inalte si elastice, fara armatura, nu incomodeaza la purtat mai ales daca sunt confectionate din materiale bune si au atuul ca pot incadra perfect nu doar sanii, dar si excesul de grasime/piele de subrat, in acest mod bustul recapatand o forma placuta fara a se apela la interventii chirurgicale sau de alta natura.

2. Corsetele modelatoare se gasesc in diferite variante pe piata interna, respectiv cele clasice care acopera doar abdomenul si talia, modeland corpul in aceasta zona, si cele moderne uneori numite si burtiera sau centura-burtiera care pot sau nu sa fie insotite si de un chilot de asemenea pentru modelare corporala si care se adreseaza atat modelarii taliei cat si a feselor si coapselor.

3. Burtierele amintite anterior pot avea si functia de modelare corecta a coapselor, reducand in timp aceasta parte a corpului la niste dimensiuni placute ca aspect. Aceste piese de lenjerie sunt de regula confectionate din materiale elastice si includ obligatoriu si un chilot de sustinere care va ajuta simtitor la optimizarea procesului de modelare corporala in zona coapselor.

4. Sutienele asa-numit invizibile cu rol de remodelare a sanilor vin de regula pe piata in culori apropiate de cele ale pielii si acopera perfect sanii creand iluzia sanilor naturali. Aceste sutiene includ si unele elemente cu rol modelator in structura lor care vor fi de folos pentru corectarea sanilor lasati sau a sanilor asimetrici.

5. Anumite burtiere si/sau corsete de ultima generatie cu picior ajuta foarte mult la modelarea unei zone largi a corpului, facand abdomenul mai plat, corectand aspectul taliei si modeland totodata si partea superioara a piciorului. Trebuie purtate pe termen mai lung de vreme conform indrumarilor unui specialist, dar se merita tot efortul deoarece s-a dovedit ca au un rol bun pentru o remodelare corporala corecta si fara efecte secundare (atunci cand se respecta intocmai recomandarile profesionistilor).

6. Mai nou, a aparut pe piata si o oferta tentanta de furouri si maieuri cu efect modelator, acestea fiind create din textile de buna calitate si realizate fara cusaturi. Elastice si cu o putere de strangere medie, suportabile si placute la purtat, aceste piese de lenjerie se muleaza armonios pe corp, ajuta la crearea unui corp bine proportionat si pot da rezultate multumitoare daca sunt purtate regulat pe durata a cel putin cateva luni de zile.

7. Chilotii modelatori pentru muschii fesieri sunt si acestia la mare cautare, ajutand din plin la obtinerea unor fese de invidiat, bine conturate si suficient de tari incat sa nu se mai observe efectele neplacute ale celulitei sau urmele inestetice de grasime acumulate in aceasta arie a corpului. Si acest tip de lenjerie intima se adreseaza diferit dupa fiecare caz in parte si trebuie purtata conform indicatiilor producatorului si a specialistilor in modelare corporala.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu