Beauty quizz Frumusete

Invata sa faci economie la parfumuri

Fashionistele învață să facă economie la parfumuri. Se lansează parfumeria InfiniteLove.ro

Invata sa faci economie la parfumuriCum procedezi când nu stai bine cu banii, dar îți dorești totuși să porți cele mai bune parfumuri? Un nou magazin vine cu soluția: esențele de parfum Infinite Love.

O nouă idee face furori printre femeile care vor să poarte parfumurile preferate fără să cheltuiască prea mult. Infinite Love oferă esențe moderne, similare cu rețetele celor mai cunoscute parfumuri lansate pe piața în ultimii ani.

Venit în România de doar un an, magazinul de parfumuri Infinite Love s-a poziționat pe piață ca alternativă “value for money” pentru persoanele pasionate de esențele parfumurilor celebre, și nu de etichete. Alternativa Infinite Love are esența parfumului preferat și garantează o durată mult mai lungă a efectului, la un preț foarte accesibil.

Parfumul preferat la un preț de criză și o concentrație mai mare

Magazinul online pune la dispoziție peste 300 de parfumuri pentru femei și bărbați, similare cu parfumurile lansate pe piață în ultimii ani. Selecția este diversă – consumatorii pot alege parfumuri cu esențe florale, lemnoase, fructate, citrice și orientale, de seară sau de zi, pentru toate anotimpurile.

Colecția vine însoțită de prețuri foarte accesibile:

  • 15 RON – uml

  • 59 RON – 50ml

  • 84 RON – 100ml

 

Invata sa faci economie la parfumuriAceste parfumuri tind să prindă foarte bine în rândul femeilor pasionate de smart shopping.

Produsele Infinite Love sunt pentru un segment de consumatori care nu se mulțumesc să facă shopping, ci preferă să cumpere dupa principiul value for money și să plătească prețul corect pentru produsele pe care le achiziționează.” explică Oana Dinu, Managerul parfumeriei.

Am adaptat rețetele parfumurilor după preferințele clienților români, care vor produse puternice, persistente, cu concentrație mare. Infinite Love vrea să rezolve problema celor care nu se simt legați doar de un singur parfum, ci se îndrăgostesc de mai multe esențe în funcție de starea de spirit, anotimp, momentul zilei și de ocazia la care îl poartă. Pe de altă parte, prețul unui parfum nu este de neglijat, iar Infinite Love este alternativa care îți permite libertatea de a avea mai mult de un parfum semnătură.” continuă Oana Dinu.

Din 14 mai, Bucureștiul va fi și mai parfumat: marea deschidere din Mega Mall. Aniversarea de un an de business: lansarea site-ului online, un nou magazin în Mega Mall și promoții aniversare inedite

La doar un an de la sosirea în România și inaugurarea a șapte magazine în toată țara, Infinite Love deschide cel de-al patrulea magazin din București în cel mai nou mall din capitală, Mega Mall. Lansarea vine însoțită de o serie de promoții aniversare inedite pentru România, de tipul BOGO (Buy One, Get One Free).

Pentru mai multe detalii legate de parfumurile parfumuri bărbătești și de damă din portofoliul Infinite Love, locații sau comenzi online, puteți vizita magazinul online Infinitelove.ro sau trimite un mesaj pe pagina oficială de Facebook.


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu