Beauty quizz Frumusete

Ingrijire si parfum delicat cu lotiunile hidratante sub dus de la NIVEA

Ingrijire si parfum delicat cu lotiunile hidratante sub dus de la NIVEA

În zilele călduroase de vară, dușul răcoritor de dimineață sau baia relaxantă de seara sunt aliații perfecți împotriva căldurii. Dar, după fiecare îmbăiere, senzația uscată este modul în care pielea ta îți cere să o hidratezi. Da, știm, ai nevoie de timp pentru aceasta. Dar ce-ar fi dacă ai putea să te bucuri de hidratarea intensă a pielii chiar în timpul dușului?
 
NIVEA inovează îngrijirea în timpul îmbăierii cu loțiunile de corp hidratante sub duș! Parfumul delicat și formulele avansate ale laptelui de corp şi loţiunilor cu uleiuri esenţiale şi extracte naturale asigură cea mai bună îngrijire pentru fiecare tip de piele: uscată sau normală.

Totul este cât de poate de simplu: întâi descoperă produsul perfect pentru tipul tău de piele și apoi bucură-te de hidratare chiar sub duş, urmând pașii de mai jos!

Rounded Rectangle: Răsfaţă-ţi pielea cu loțiunea ta preferată sub duș în doar patru paşi foarte simpli: 

1.	Spală-te cu gelul tău de duş, apoi clăteşte-te. 
2.	După clătire, pe pielea umedă, aplică pe întreg corpul unul dintre cele șase produse de hidratare sub duş, fie loţiune sau lapte de corp, în funcţie de nevoile pielii tale pentru a te bucura de îngrijire delicată, chiar din timpul îmbăierii.
3.	Clăteşte-te din nou.
4.	Usucă-te şi te poţi îmbrăca imediat, bucurându-te de o piele hidratată şi îngrijită, fără senzație lipicioasă. Vei observa cu ușurință că produsul hrănește pielea pentru ca tu să economisești timp, nefiind nevoie să mai aplici ulterior loțiune pentru îngrijirea corpului.
 
 Cu loțiunile de corp hidratante sub duș de la NIVEA, senzația de piele uscată este doar o experiență a trecutului!
 
Recomandările NIVEA pentru pielea normală cu tendință de uscare:
 
 NIVEA Lapte de corp hrănitor sub duș, cu ulei de migdale, pentru o hidratare în profunzime și miros delicat al parfumului unic NIVEA Creme – 17,75 lei (250 ml).
 
 NIVEA Lapte de corp delicat sub duș, cu extract de unt de shea, pentru o piele hidratată, catifelată și îngrijită – 17,75 lei (250 ml).
 
 NIVEA Loțiune de corp sub duș Q10, cu coenzima Q10, ce redă fermitatea pielii – 17,75 lei (250 ml).
 
 NIVEA Lapte de corp sub duș cu extract de cacao,pentru hidratare și un parfum delicios – 17,75 lei (250 ml).
 
 NIVEA Lapte de corp sub duș cu extract de miere,pentru hidratare și un parfum dulce – 17,75 lei (250 ml).
 
 
 Recomandarea NIVEA pentru pielea normală:

 
NIVEA Loțiune de corp sub duș, cu minerale marine, pentru hidratare și o senzație intensă de prospețime – 17,75 lei (250 ml).
 
 
 
 
 
 
 

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu