Frumusete Ingrijire corporala

Incearca noile deodorante NIVEA, inspirate de tine

Incearca noile deodorante NIVEA, inspirate de tineVremea frumoasă de afară te energizează și te motivează să te dedici cu mai multă plăcere activităților de zi cu zi: serviciu, cumpărături, sport în aer liber sau întâlniri mai dese cu cei dragi. Indiferent de context, vrei să te simți încrezătoare și să îți scoți în evidență feminitatea și eleganța.

Pentru a-ți fi alături în această aventură, NIVEA lansează noul antiperspirant Dry Fresh, inspirat de activitățile tale de zi cu zi,care te va ajuta chiar și în cele mai solicitante situații. Acesta oferă protecție de durată împotriva transpirației abundente datorită formulei Dual Active,ce conține ingrediente concentrate delicate cu pielea ta. Produsul conține 0% alcool și oferă protecție timp de 48H.
În plus, NIVEA relansează gama de deodorante într-un nou design, mai feminin și mai modern, inspirat de tine.
 
Deodorantele spray vin într-o formă suplă, asemănătoare unei siluete, fiind ușor de ținut în mână și de utilizat. Totodată, acestea au un nou sistem de închidere și deschidere ce îți va permite să le porți cu tine oriunde, în siguranță, ca pe un companion în activitățile tale zilnice.
Fie că îți dorești o soluție eficientă împotriva transpirației atunci când trebuie să faci față provocărilor zilnice de la job, cand ieși în oraș sau faci sport,deodorantele NIVEA îți vor răsfăța pielea de fiecare dată, oferindu-ți protecția de care ai nevoie. Încearcă-le și tu și bucură-te de plăcerile verii!
Preț maxim recomandat:

Deodorant spray – 10.99 RON/buc.
Deodorant roll-on  – 10.99 RON/buc.

Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook si Instagramale NIVEA România.

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu