Beauty quizz Frumusete

În luna martie, Dove încurajează femeile să descopere definiția frumuseții adevărate

În luna martie, Dove încurajează femeile să descopere definiția frumuseții adevărateMartie este luna în care sărbătorim femeia și frumusețea feminină. Deși este perioada în care ar trebui să ne simțim mai frumoase ca niciodată, de cele mai multe ori ne lăsăm influențate de stereotipurile impuse de societate. În acest sens, Dove își propune să schimbe modul în care este definită frumusețea printr-o initiativă dedicată, organizată pe parcusul lunii martie.

Conform definiției din dicționar “frumusețea” este “însușirea a ceea ce este frumos”, iar “frumos” este un adjectiv care definește, printre altele, o persoană/un obiect care place pentru armonia liniilor, mișcărilor, culorilor; care are valoare estetică; care trezește admirația din punct de vedere moral”. O definiție generală, dar care este nuanțată de peisajul mediatic, de stereotipurile de frumusețe promovate de societatea actuală. Astfel, frumusețea ajunge să fie considerată de majoritatea dintre noi inaccesibilă, iar eforturile de a atinge frumusețea ideală ajung să fie o sursă de anxietate. De aceea doar 3% dintre femeile din România se descriu ca fiind frumoase.*

Dove este primul brand care redefinește feminitatea și dă valoare frumuseții naturale, asumându-și misiunea de a încuraja cât mai multe femei din România și din întreaga lume să considere frumusețea o sursă de încredere, nu de anxietate. Fiecare femeie este frumoasă, iar frumusețea este dată nu doar de aspectul exterior, ci și de trăsăturile de caracter. Zâmbetul, atitudinea, optimismul, simțul umorului sunt doar câteva dintre atuurile care pun în evidență frumusețea unei femei.

Astfel, nu există o definiție unică a frumuseții sau o singură imagine care să o ilustreze, pentru că fiecare femeie este frumoasă în felul său unic. Dove te invită să te alături misiunii sale de a defini frumuseţea adevarată şi de a încuraja femeile să fie mai încrezătoare şi mai fericite.

Cu această ocazie Dove lansează aplicația de Facebook „Descoperim împreună definiţia frumuseţii”, prin care utilizatorii pot selecta din lista de prieteni toate femeile pe care le caracterizează frumusețea adevărată, iar fotografia lor de profil va apărea alături de cuvintele care definesc frumusețea chiar într-un dicționar, pe www.webdex.ro. În plus, cei care se înscriu în aplicație pot câștiga prin tragere la sorți unul din cele 50 de premii Dove: 5 rame digitale, 5 seturi de bijuterii din argint Dove by Malvensky, 10 seturi de baie Dove și 30 seturi de produse Dove.

Frumusețea adevarată este în fiecare dintre noi, este acea frumusețe care emană încredere și pe care orice femeie trebuie să o afișeze. Te provoc să sărbătorești frumustețea la fel ca mine: simțind și trăind în fiecare zi stările care o definesc!

Încurajează și tu fiecare femeie din viața ta să se simtă frumoasă, să fie încrezătoare şi să își pună în valoare atuurile care îi evidențiază adevărata frumusețe.”, sustine Oana Cuzino – Prim Ambasador Dove.

Orice femeie este frumoasă în felul său unic şi Dove îşi doreşte să arate acest lucru lumii întregi. Descoperă frumusețea. Dove este diferit.

#descoperafrumusetea

*Conform unui studiu Dove “The real truth about beauty” (Edelman, septembrie 2010) realizat cu 6400 femei la nivel global, din grupa de vârstă 18-64 ani, dintre care 300 de femei din România.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu