Frumusete Secrete de vedeta

Heidi Klum si secretele frumusetii


Heidi Klum

Le admiram tot timpul pe femeile frumoase, pe actrite si fotomodele si ne întrebam ce secrete au de arata mereu asa bine. Cred însa ca aceste secrete sunt foarte bine pazite si ca nu vom sti niciodata mai mult decât ce citim în reviste sau vedem la televizor.

Heidi Klum de exemplu, care a socat o lume întreaga aparând la o prezentare de lenjerie, aratând impecabil la numai doua luni dupa ce a nascut, ne pune pe gânduri si ne da batai de cap.

Întrebata fiind de reporterii curiosi, zâmbeste suav si spune ca se pastreaza în forma prin activitatile intense pe care le desfasoara zilnic împreuna cu copiii ei. Da… si noi toate ne-am nascut ieri J

Diva afirma ca nu a fost niciodata nevoita sa se înfometeze, ca nu tine diete speciale, ca face totusi ceva exercitii cu un antrenor personal, ca are un trai echilibrat si ca totul vine din darurile Divinitatii.

Bla bla as spune eu si sper sa nu supar pe nimeni. Nu cred ca o femeie obisnuita cu trei copii, doua joburi si un milion de griji ar arata la fel de bine ca Heidi doar pentru ca are norocul unui metabolism bun. Frumusetea fotomodelului în discutie este cu siguranta una care costa multi bani si mentinerea ei are la baza în primul rând o existenta lipsita de griji.

Bravo ei, spun eu si toata admiratia pentru ca stie sa pastreze la cele mai înalte standarde o imagine impecabila, ca reuseste sa fie atât de sexy desi a trecut prin schimbarile maternitatii. Este un exemplu de urmat pentru fiecare dintre noi, un model pe care l-am imita toate daca am sti cu adevarat cum.

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu