Beauty quizz Frumusete

Gama costumelor de baie Yamamay 2019: “Eco Vibes” in decor exotic

Gama costumelor de baie Yamamay 2019: "Eco Vibes" in decor exoticYamamay prezintă noua colecția de vară 2019 care te duce cu un pas mai aproape de insulele Maldive. Pozele pentru noua colecție de vară au fost realizate în acest colț de paradis care reprezintă o destinație exotică la care visează toată lumea, dar este în același timp și un loc vulnerabil al planetei de care trebuie să avem mai multă grijă. Prin noua colecție de vară, Yamamay își propune accentuarea importanței pe care o are acordarea unei atenții sporite asupra mediului marin. Angajamentul Yamamay pentru natură și ocean se regăsește în ADN-ul brand-ului, iar acest lucru este demonstrat inclusiv prin inovația de produs pe care pune accent brandul. Continuând campania de creștere a conștientizării privind viabilitatea ecologică a brand-ului, Yamamay a dezvoltat pentru colecția de vară 2019 o linie de produse "Eco Vibes", realizată din materiale ecologice.

Din punct de vedere cromatic, noua colecție de vară este alcătuită din piese în culori fluorescente, printuri floraleși geometrice. Totodată, colecția cuprinde și modele de costume de baie simple, uni, dar în culori îndrăznețe și ușor de purtat atât la plajă, cât și la piscină. Astfel, colecția abundă în costume de baie  în culori radiante, nuanțe de roșu, portocaliu, corai, turcoaz, albastru
A picture containing clothing

Description automatically generatedA close up of a logo

Description automatically generatedA close up of a logo

Description automatically generated
La nivel de croieli și țesături, colecția de vară cuprinde atât costume de baie din două piese – opțiunea cea mai căutată de femeile din lumea întreagă, cu diverse variante de sutiene (triunghi, push-up, balconette), cât și costume dintr-o singură piesă, potrivite în special pentru piscină. În plus, pe lângă modelele basic, piesele din noua colecție se aliniază la tendințe și se remarcă prin inserții de materiale și elemente prețioase, asimentrii și țesături interconectate.

Colecția de costume de baie este completată și de rochiile fluide și versatile, bluzele delicante și romantice, precum și de pantalonii colorați din materiale vaporoase. Aceste piese pot contribui la completarea outfit-ului de vacanță.
 

Yamamay s-a lansat în anul 2001, la ideea omului de afaceri italian Gianluigi Cimmino. În România, brandul a apărut pe piață în 2016, singurul magazin fiind actualmente în București, în ParkLake Shopping Center. Misiunea brandului este săcucerească inimile femeilor prin profesionalism, produse de calitate și prețuri accesibile.

Facebook: https://www.facebook.com/Yamamay-Bucharest-Park-Lake-1696547817334570/
 
Instagram: https://www.instagram.com/yamamayofficial/

Redactia Egirl.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu