Frumusete Ingrijire corporala

Fata ovala – secrete si caracteristici!

Forma fetei ovale – secrete si caracteristici!Reuseste sa gaseasca echilibrul in mai toate situatiile. Daca intervine un conflict, isi pune diplomatia la bataie, pentru ca ambele parti sa fie multumite. Cand doreste, poate fi extrem de vicleana si sarmanta. Te va invalui, te va ameti si va reusi sa te manipuleze dupa dorintele personale. Va fi, insa, suficient de isteata incat sa-ti induca ideea ca ai luat decizia datorita gandirii tale, nu planurilor ei.

Reuseste sa imbine excelent starea de diplomatie cu interesele personale. Mereu isi va urmari interesele. Odata pornita pe un anumit traseu, nici un obstacol nu va fi suficient de puternic pentru a o impiedica sa ajunga la finalul dorit. Este extrem de abila in afaceri, si asta pentru ca isi citeste partenerii de discutie inainte ca ei sa deschida gura. Nu-i este frica sa riste ori sa spuna exact ce gandeste.

Daca se simte tradata sau luata peste picior, poate deveni foarte periculoasa. Razbunarea ei va provoca multa durere. Nu o va face fatis, ci te va lua prin surprindere. Va lovi cand mai putin te astepti si va profita de orice moment de slabiciune pe care il arati. Nu se lasa pana nu te strivesc. Nu iarta si nu uita. De aceea, mai bine n-o supara. In dragoste e ca o felina. Poate fi extrem de pasionala si toarce de placere atunci cand e rasfatata si alintata. Isi apara teritoriul, familia si partenerul cu indarjire si fara frica. Ii ofera totul persoanei iubite si asteapta sa primeasca aceeasi atentie. Stie sa iubeasca nebuneste, pasional si inflacarat.

Daca, insa, ranesti o felina, atunci pregateste-te sa fii muscat. Nu e genul care sa sufere in tacere.

Isi traieste viata dupa propriile reguli!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu