Cosmetica si machiaj Frumusete

Fara excese de machiaj la birou


Machiaj birou

Ne petrecem cea mai mare parte a timpului la birou, unde trebuie sa fim atât competente si active dar si niste prezente deosebit de placute. În aceste conditii este foarte importanta tinuta si machiajul, care trebuie sa marcheze foarte clar faptul ca suntem parte integranta a unui mediu profesional unde primeaza aptitudinile si nu capacitatea de a epata.

A reusi sa ramâi feminina, frumoasa, distinsa dar si sa te distingi prin profesionalism, seriozitate, ambitie este o arta. Fiecare dintre noi putem fi artiste la propriul loc de munca atât timp cât stim sa delimitam foarte clar acest domeniu de toate celelalte aspecte ale vietii.

Cel mai important este sa fim îngrijite si curate. Apoi sa nu uitam ca mergem la birou si nu la discoteca. Si, cel mai important, sa nu exageram în nici un fel (nici sa nu fim extravagante, nici de parca am merge la înmormântare în fiecare zi).

Machiajul office se distinge prin aspectul natural, prin aplicarea doar a ceea ce trebuie si în cantitati moderate. Evitam fardurile stridente, rujurile tipatoare, rimelul în exces, sideful sau orice alte accesorii sclipitoare.

Un machiaj discret în tonuri naturale (bej, crem, roz pal), o atingere discreta de dermatograf, un fard de obraz discret, un ruj neutru apropiat de culoarea naturala a buzelor, foarte putin rimel, de preferinta maro. Toate acestea pe un strat delicat de fond de ten, folosit pentru a corecta imperfectiunile si pentru o mai buna rezistenta a machiajului.

Trebuie sa ne pregatim pentru mersul la birou folosind o lumina cât mai apropiata de cea naturala pentru a vedea exact cum vom arata vazute de ceilalti. Principiul de baza care trebuie sa coordoneze machiajul office se refera la un aspect îngrijit si elegant mai presus de un look de femeie fatala. Avem alte ocazii pentru a soca, a aprinde pasiuni, a pune în aplicare fantezii. La birou este bine sa pastram lucrurile simple.

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu