Cosmetica si machiaj Frumusete

EARLY BOOKING: 20% OFF LA CURSURI DE MACHIAJ

EARLY BOOKING: 20% OFF LA CURSURI DE MACHIAJ

Descopera universul creativ al artei machiajului la scoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY, acum cu un discount de 20% in perioada 16 februarie – 08 martie .

Pasiunea pentru machiaj o ai de cand esti mica, stii si cateva trucuri ce te ajuta sa realizezi un machiaj frumos insa in cea mai mare parte machiajul tau este acelasi. Cu siguranta ai incercat si machiaje pe care le-ai vazut in revista dar nu au iesit la fel. La baza nereusitei tale au stat cateva elemente pe care fie nu le-ai stiu, fie nu le-ai aplicat.

Urmand cursurile de machiaj, intensive sau after work, ABA MAKE-UP ACADEMY, vei elimina toti factorii ce stau in calea frumusetii tale. Vei invata sa realizezi orice tip de machiaj si sa il adaptezi fizionomiei tale, vei afla care sunt produsele si ustensilele necesare construirii unor machiaje de efect. Trainer-ii scolii iti vor arata cum sa te machiezi ca un profesionist. Vei fi la curent cu cele mai noi trend-uri, vei descoperi know how-uri, tips & tricks din spatele unui machiaj perfect.

“Va recomand AbaMakeup Academy!!! De ce? Pentru ca sunt o echipa profesionista, cu experienta in domeniu dar mai ales sunt o echipa de oameni dornici sa le arate si celorlati asta! Am urmat si alte scoli de make up insa Aba a fost diferita pentru mine, aici am cunoscut oameni care iubesc ceea ce fac si care sunt atenti la nevoile cursantilor! Daca vrei sa-ti dezvolti pasiunea pentru make up, alege Aba Academy!” Raluca N, fosta cursanta

Programa fiecarui modul a fost conceputa in acord cu necesitatile tale, astfel incat la finalul cursului de machiaj sa pleci cu un ghid complet de informatii despre arta machiajului si industria beauty.Fie ca optezi pentru modulele intensive sau cele after work, la final vei dezvolta abilitati de make-up artist.

Alina Brailescu – beauty & fashion make-up artist, trainer cordonator al scolii de machiaj, este renumita pentru creativitatea si originalitatea sa. De-a lungul timpului a avut colaborari cu cei mai in voga designer-i autohtoni – Adrian Oianu, Rhea Costa, Mirela Diaconu, Mirela Popa (Stelea), Claudia Castrase, editoriale de moda in reviste de top din Romania – Viva, Unica, Tabu, colaborari pentru realizarea imaginii unor brend-uri de success atat din Romania – Melkior, Ivatherm, Geta Voinea cat si din afara tarii.

Scoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY este proiectul sau personal prin care isi doreste sa impartaseasca tuturor celor interesati de machiaj cunostintele sale cumulate in lunga sa cariera. Aici, de peste trei ani, studenti din toata tara vin sa iti dezvolte sau sa isi perfectioneze abilitatile in arta machiajului. La inceput erau doar cursuri de machiaj after work, in 2014 insa, la cererea publicului, a dezvoltat si module de machiaj intensive si tematice.

Daca esti pasionata de machiaj si iti doresti sa inveti de la cei mai buni totul despre machiaj inscrie-te pe www.abacademy.ro si alege cursul de machiaj care ti se potriveste in plus beneficiezi si de 20% reducere in perioada 16 februarie – 08 martie..

Inscrierile se fac telefonic la 0726 969 172, pe site sau scriindu-ne pe mail-ul [email protected] . Plata se poate face integral cu un discount de 10% sau in doua rate. Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.


 


 


 


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu