Frumusete Ingrijire corporala

Cum sa te mentii tinara?

DISABLE_WORD_ADS=1;

Tinerete

Daca as gasi într-o zi pestisorul de aur, una dintre dorintele pe care le-as exprima ar fi: sa ramân tânara toata viata. E destul de traumatizant momentul în care natura, dupa ce te-a facut frumoasa, cu pielea ferma si ochi stralucitori, sa îti ia brusc înapoi toate aceste daruri ca si cum si-ar fi dat seama dintr-o data ca nu le meriti.

Procesul îmbatrânirii este inevitabil si ireversibil, dar nu trebuie sa cadem în depresie din aceasta cauza. Consider ca fiecare vârsta îsi are farmecul ei si ca poti trai

frumos indiferent de cât de elastica îti este epiderma. Asta nu înseamna ca trebuie sa ne culcam pe o ureche si sa lasam timpul sa-si puna amprenta aspra noastra chiar asa cum vrea el. Putem întârzia procesul de îmbatrânire si este de datoria noastra sa luptam în acest sens cu toate armele pe care le avem la îndemâna, pâna la ajunge la bisturiu sau la ace.

Primul pas consta într-o alimentatie echilibrata, completata de exercitii fizice, de odihna si fuga de stres.

Al doilea ne îndeamna sa renuntam la tutun, la cafeaua în exces si la alcool. Sa ne îngrijim de sanatate, sa mergem la medic, sa ne punem la punct dantura.

În al treilea rând mergem la salon, ne schimbam coafura, preferând o tunsoare mai scurta, eventual cu breton pentru a ascunde ridurile de pe frunte. Ne împrospatam culoarea, optând pentru tonuri naturale, dar care sa ne ascunda în mod eficient firele albe.

Trecem si pe la cosmeticiana, facem un tratament, eventual un masaj facial, eliminam pilozitatea nedorita si nu mai pensam atât de mult sprâncenele (de la o vârsta nu mai cresc). Renuntam la fardurile de tip pudra si le înlocuim cu cele cremoase. Evitam rujurile aprinse si preferam ceva pal, natural.

Nu stam mult la soare si nu mergem la solar pentru ca acestea duc la îmbatrânirea pielii. Hidratam si protejam si bem multe lichide. Adoptam tinute care ne pun în evidenta talia, pentru a lua ochii de la eventualele imperfectiuni care au aparut pe chip. Pastram o tinuta dreapta si tantosa, emanam energie, suntem vesele, suntem întelepte, avem mult umor si prin toate acestea suntem mereu cuceritoare.

Nu este imposibil, trebuie doar sa vrei si nu uita, ca sa fii frumoasa trebuie sa fii în primul rând sanatoasa asa ca manânca rational si fa sport!

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu