Beauty quizz Frumusete

Cum sa ramai mereu frumoasa si activa in sezonul rece?

In sezonul rece activitatile de tip recreational sau sportiv sunt limitate, iar organismul nostru se resimte puternic din acest motiv fie prin cresteri nedorite in greutate, fie printr-o stare generala de disconfort cauzata de privarea de oxigen si miscare in aer liber. Exista din fericire si alternative sanatoase la statul in casa chiar si in miez de iarna, fiecare dintre voi putand alege la discretie una sau mai multe dintre activitatile urmatoare menite sa ofere organismului vostru un plus de sanatate si voie-buna pe toata durata sezonului rece.

1. Vizitele la salonul de frumusete

Desi nu presupun un mare efort fizic, vizitele periodice la salonul de frumusete pentru intretinerea tenului, a parului sau pentru sedinte de manichiura si pedichiura sunt foarte binevenite pe timp de iarna, astfel oferindu-va chiar voi o sansa pentru a iesi din casa, de a socializa cu prietenele ocazionale de la salonul vostru preferat si de face si plimbari mai lungi in aer curat inainte, dar si dupa incheierea acestor sedinte de frumusete.

2. Sedinte periodice de masaj

In prezent, multe clinici si saloane de frumusete sunt capabile sa ofere pachete promotionale de masaj la preturi foarte avantajoase, iar voi nu trebuie sa pierdeti o astfel de oportunitate mai ales in sezonul rece cand corpul vostru tipa dupa putina diversitate si multa miscare fizica. Sedintele de masaj (2-3 pe saptamana) activeaza si stimuleaza intreaga musculatura a corpului precum si circulatia sangelui si sunt deosebit de utile pentru intretinerea corporala pe timp de iarna. Va fi, desigur, nevoie sa apelati la profesionisti/e cu experienta pentru aceasta, astfel beneficiile pentru sanatatea voastra fiind maxime.

3. Exercitii la sala de fitness

Venind intr-o mare diversitate si fiind adresate pentru fiecare buzunar in parte, exercitiile la sala nu pot fi trecute cu vederea in sezonul rece, fiind foarte benefice pentru buna intretinere corporala si prevenirea depresiilor din anotimpul rece. Si aici oferta de sezon este una atractiva, cele mai multe dintre salile de fitness din intreaga tara punand la dispozitia doritoarelor pachete promotionale care imbina fericit utilul cu placutul.

4. Exercitii de yoga sau reiki

Desfasurate intr-o prima faza sub directa supraveghere a unui profesionist bine specializat in domeniul sau de activitate, sedintele de yoga si/sau de reiki pot ajuta simtitor la reglarea proceselor metabolice din organism, la atingerea unui bun echilibru interior precum si la cresterea spiritului de disciplina si autocontrol. Prin exercitii atent selectate pentru incepatori sau avansati, organismul invata practic sa se vindece de unul singur, atat yoga cat mai ales reiki fiind discipline care ajuta la restabilirea balantei energetice in organismul uman care va avea astfel la dispozitie resurse suplimentare pentru intretinerea proceselor sale vitale si de asemenea pentru prevenirea si vindecarea bolilor mai vechi sau mai noi.

5. Sedinte periodice la salonul de coafura

Iarna parul, la fel ca si pielea, are nevoie de un plus de atentie, iar saloanele de coafura pot oferi in prezent tratamente complete pentru regenerarea si revitalizarea firelor de par, acum fiind de fapt si momentul cel mai propice pentru a va ocupa mai indeaproape de podoaba voastra capilara serios agresata in trecut atat de caldura si alti factori de mediu cat si de colorarile repetate ale parului si alte metode similare de infrumusetare. Mastile de par si alte tratamente benefice care sunt facute la salonul de coafura pot fi ulterior aplicate si acasa, ritualul de ingrijire in sine fiind relativ simplu odata ce sunt deprinsi corect toti pasii de urmat.

 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu